Arheologija datiranje slojeva

Položio je svoje velike ruke na njezine strane i privukao je k sebi dok je njegov jezik prvi put ušao u njezina usta.

Barmen joj je objasnio da je bazen tek napunjen ranije tijekom dana i da se još nije stigao zagrijati na sobnu temperaturu. Sandy je pomislio, ako ga pitam, znam da će misliti da sam dopustila Johnu da me zajebe arheologija datiranje slojeva. John je skinuo poklopac s hidromasažne kade i uključio ga. Odlučila je da ga neće pitati, zvučalo bi previše kao njihova seksualna igra neku noć, a u stvarnom životu Sandy je znala da Alex ne bi želio da je drugi muškarac vodi u krevet. Do sada je u salonu bila prilično velika gužva i Sandy je mogla osjetiti kako je muškarci odjavljuju, ali nije im obraćala pažnju i naručila je margaritu.
John je rekao: "Stvarno ne znam, nikad nisam razmišljao o tome. Objasnila mu je da se mora poigravati s tim tipom u bazenu kako bi je pustio. Sandy je stavila svoje stvari na krevet i izišla natrag na terasu."Nije tako lijepa kao što si ti Sandy", odgovorio je. poglavlje Sandy odlazi iz hotela kako bi odsjela s Johnom Sandy je tražila svoj kupaći kostim u kovčegu i razmišljala;trebam li obući svoj jednodijelni ili bikini, tada je primijetila satenski ružičasti bikini s g-stringom u svom kovčegu. Liznuo je slatke usne njezina ulaza prije nego što je natjerao svoj veliki jezik u njezinu zategnutu malu vaginu.
Sandy se pomaknula na Johna i postavila njegov veliki penis kako bi ponovno ušao u nju. Odlučila je otići do šanka i naručiti piće. Alex je rekao: "Sandy, samo stavi svoj znak "Ne uznemiravaj" na svoja vrata, i ako imaš bilo kakav problem da netko kuca, nazovi recepciju i uloži žalbu. Oklijevao je i pogledao Sandy, primijetivši ozbiljan pogled u njezinim očima i blagi osmijeh na usnama, polako je spustio kratke hlače. "Sanjala sam da te jebem od prvog puta kada smo se sreli, ja sam želim uživati ​​u ovome cijelu noć," rekao je.

John je nastavio pumpati i izvlačiti Sandyjevu rastegnutu macu sve dok je nije zakopao u vreću s loptom. Prosječna veličina od onoga što sam pročitao je četiri do šest inča. Sandy je pogledala Johna u oči i rekla: "Odvedi me u svoj krevet, Johnny."Sandy i John izašli su iz kade i osušili se ručnikom. Sandy je pretpostavila da je oko šest do sedam inča u svom mlitavom stanju.
John je uhvatio Sandynu lijevu ruku pipajući njezin vjenčani prsten, odveo ju je do stepenica u svoju spavaću sobu. Tada je shvatila da ga je Alex sigurno stavio u kovčeg, nije mogao željeti da to nosi na bazenu. Pogledala se u ogledalo i rekla samoj sebi: "To izgleda dovoljno respektabilno za javni bazen."Sandy je izašla iz svoje sobe do bazena i odložila ručnik u salon za lov. Kad je izašla iz bazena, bradavice su joj bile primjetno podignute od hladnoće bazena.