Bolja riječ za spojiti se

Pogledala sam u ogledalo i vidjela ovu divlju ženu kako bulji u mene, s kosom koja se spuštala niz gole grudi. Imao sam GPA 4,0, prijavio sam se na Harvard, Yale, Northwestern i obližnji Wisconsin (kao zamjenu) i nisam namjeravao dopustiti da me dječaci ili seks zaobiđu na putu do uspjeha. Počela sam ozbiljno trljati klitoris dok sam guzicu pritiskala hrapavu koru drveta iza sebe, dok sam drugom rukom ugađala jednu od bradavica. Ponestalo nam je stvari za raditi kod kuće, odlučili smo prošetati našim uspavanim gradom na sjeveru Illinoisa.“JJ, dosadno mi je”, rekla je Sarah."Trebali bismo učiniti nešto divlje i ludo.
Do sada sam se počela znojiti, unatoč hladnoći u zraku, a srce mi je lupalo u ušima. Ja zapravo ne moram vidjeti JJ golu, ali ona je to spomenula", rekla je Lana sa smiješkom. Srce mi je lupalo u grudima dok sam razmišljala o tome što radim."Dobro?"rekla je Lana.Činilo se da uživa u ovome, začudo. Nitko me nije mogao vidjeti s mjesta gdje sam bio, sa živicom ispred sebe i stablom iza mene, ali sam bio potpuno izložen bolja riječ za spojiti se. Tek što sam došla do naših prednjih stepenica, Sarah i Lana su se sagnule u kuću i zalupile mi vrata pred licem.

Ovaj put nisam imao izbora nego izaći na otvoreno. Mogu li stvarno proći kroz ovo?Znao sam samo jedan način da saznam: slegnuo sam ramenima i pustio da košulja sklizne. Bilo je vrijeme da prestanem razmišljati i vrijeme da počnem djelovati: jedini način na koji sam to mogao proći.

Sada da iskoračim s drveta i pokažem prijateljima dokle sam dogurao. Mislio sam da je općepoznato da je sloboda biti nag zakon zemlje, ali onda sam se morao sjetiti da nisu svi ambiciozni odvjetnici."Zar nitko od vas nije čuo za odluku Harper Valley?"Pitao sam."Ne znam, mislim na nekom mjestu dolje u Arkansasu.
Tada nisam imala pojma kakav je osjećaj imati mušku stvar koja me pritiska, ali uvijek sam se ponosila svojom maštom. Pustila sam da mi srednji prst klizi gore-dolje unutar mojih usana, a zatim se vratila da se nasloni na klitoris.
Naravno, presuda 5-4 nije ni mrvicu promijenila američki život. Međutim, koliko god da su sudovi bili udaljeni, ljudi se zapravo nisu promijenili.

Stajao sam gol, vani, iza drveta. Obično sam se morao igrati sa sobom nekoliko minuta da se to smočim.
Osim toga, moram priznati, ideja da budem čak i samo u toplesu, na otvorenom, a zrak se kreće oko mene, bila je čudnauzbudljiv. Izvući te iz ljuske."“Ne znam što”, odgovorio sam."Ne možete baš puno učiniti u ovom gradu.""Pa... Pomislio sam da se skinem kad je Lana pokucala na vrata.. Koliko znam, moj učitelj računanja je možda vozio jednog od njih!Nije trebalo dugo da shvatim da su Sarah i Lana krenule prema mojoj kući. ulicu, a zatim se prošetati natrag do nas."U glavi mi se vrtjelo kad sam krenula u šetnju, potpuno gola od struka naviše, ali odjevena u kargo hlače i cipele za planinarenje, na drugu stranu parka, pune dvije ulice dalje. Nisam mogao prestati gledati u njih. Naravno, pobijedio bih na sudu, ali ne prije nego što svi u gradu, uključujući moje roditelje i sve moje učitelje, saznaju za moju avanturu.
Ono što je najviše uznemirilo bilo je to što je bila noć, nisam mogao vidjeti nikoga u autima.