Besplatne stranice za upoznavanje u Velikoj Britaniji

Osjeća kako mu se bokovi polako zabijaju u kratkim ritmičkim pokretima, otprilike jedan centimetar, a ne izvlače dok je pritisnuo bokove o njezinu guzicu i natjerao njezina bedra na hladni umivaonik. Osjetio je kako joj orgazam eksplodira po njegovim prstima i bradi besplatne stranice za upoznavanje u Velikoj Britaniji. Linda se odgurivala, usklađujući njegove potiske. Potpuno se izvukao.

Kad je zatvorila oči i razdvojila usne, on se spustio i počeo sisati njezinu donju usnicu."Ooooooohhhhhh, bolji si nego što sam ikad zamišljao."promrmljao je. Otrčala je u najbliži štand i zaključala se. Tiho je stajala na zahodskoj dasci, nadajući se da ova osoba ne može vidjeti njezina stopala.

S otvorenom haljinom, David se odmaknuo, spustio pogled na njezine grudi koje su se dizale i pogledao duboko u njezine velike smeđe oči.“Ljepša si nego što sam ikad zamišljao”, rekao je sa smiješkom. Ostao je miran, uživajući u osjećaju njezine vruće vlažne mace, ispunjavajući je kako bi se mogla prilagoditi ovom čudnom kurac u sebi. Mnogo je ljetovala bez supruga, ovo je bio prvi put da ga planira prevariti.
U nju je gledao "on", Dave, njezin cyber ljubavnik. Trnci su joj sada prolazili tijelom poput brze vatre. Njegovi su prsti pronašli njezin prorez i polako prodirali u nju. Jednim brzim pokretom povukao ju je prema pultu umivaonika tako da je bila okrenuta prema zrcalu i strgnuo joj natopljene gaćice.
Kad se izvukao, Dave je privukao Lindu k sebi, duboko je poljubio i rekao: "Konačno se upoznajemo.". Vidimo se za tjedan dana.
Dok je izvlačila svoju crvenu kosu iz repa, Linda je čula otvaranje vrata, nakon čega je uslijedio škljocaj. Počeo je zabijati i izlaziti iz nje bržim udarcima.

Sastajali bi se na internetu kako bi imali cyber seks i na kraju bi to dovelo do telefonskog seksa. Počeo se trljati o nju i ona je osjetila kako joj se njegov ukrućeni kurac trlja između nogu dok ju je nastavio prikovati uza zid. Može vidjeti ekstazu na njezinom licu dok mu je tihim hrapavim glasom rekla: "Želim da me pojebeš Dave... Volim te."Gledajući je, ljudi nikada ne bi pogodili da je Linda klupko živaca. Ruka joj je posegnula prema dolje i kroz njegove traperice iscrtala obrise njegovog očvrslog penisa. Ruka mu se spustila da pomiluje njezin natečeni klitoris. Počeo je vršiti dodatni pritisak, zadirkivajući ga dok se ona naginjala unatrag pokušavajući povećati njegove potiske. Zapljuskivao je njezinu spermu dok je nastavila ispijati orgazam. Kad su je koraci prošli, primijetila je da cipele pripadaju muškarcu. Dok je nastavila jahati svoj orgazam, on je zadrhtao i ispalio svoju spermu duboko u nju. Osjetivši kako joj vlaga curi niz bedra, Dave je skupio vlagu i namazao joj šupak malim krugovima. Dave joj se srušio na leđa, ljubeći je dok je praznio svoje sjeme. Nakon godinu dana brojnih cyber sastanaka, telefonskih razgovora i razmjene fotografija, odlučili su se osobno upoznati. Osjećajući potrebu da se osvježi, Linda je ušla u najbliži ženski toalet.
Uvijek ih je zabavljalo što su si mogli dovršavati rečenice.Često bi se ti razgovori pretvorili u seks. Njezin se šupak lagano otvorio kako bi omogućio njegovom prstu da prodre u nju. Jednom je rukom petljao po gumbima njezine haljine dok joj je drugom rukom trljao bradavicu kroz tanki materijal.

Dok se ona naslonila, on se povukao i nastavio trljati natrag u njezin šupak. Trljajući brže i usklađujući puls njezine mace, osjetio je kako njezini zidovi hvataju njegove prste povlačeći ga duboko u nju. Nakon što je nanijela svježi ruž, proučavala je sebe u ogledalu i pomislila da izgleda puno bolje.