Besplatne stranice za upoznavanje Južna Afrika

Des opet misli na Gestapo."Nisam rekao da moraš prestati", konačno kaže Des kada su glasovi nestali, a Sarah zareža dok grize meso na ramenu, grizući mišiće.

Njihove se grudi nježno guraju i mekoća je prevelika - Des se okreće, osjeća kako joj ruke cimerice klize oko trbuha i zaključavaju se. Vlažnije nego što si sada. Njezini bokovi ne traže od nje dopuštenje da se makne, ali eto ih. Možda zato što je u donjem rublju."A ti?""Pronaći će te. Na mjesečini je sjajna linija koja označava stranu njezina tijela, a ostatak joj je vrlo mračan dok se svlači. Večeras svi pokušavaju uložiti svoje potraživanje."Što Bog misli o tome što si učinio večeras?""Pa, budući da sam mlad i glup, bio sam malo pijan i očito iskoristio da kupim starijeg čovjeka..." "Da. Povremeno će joj se prsti stisnuti iznutra u gesti koja dolazi, povlačeći pravo na snop živaca i šaljući Sarinu glavu unatrag. Des promatra svjetlo i misli na Magi koji dolaze preko pustinje po – znaju li što? – nešto prekrasno besplatne stranice za upoznavanje Južna Afrika.

Ista količina testosterona, više koncentrirana. Preko tkanine, tako da je gotovo provokativno, kao nešto što bi se moglo raditi u javnosti.

Opet zastaje, sada da uzme šaku predjela, a zatim se okreće kako bi Sarah pustila da bira s konobarskog pladnja. Kroz suze se cijepa u četiri šiljka, poput ruže kompasa, i nježno visi na nebu, izvan filmskog prozora spavaonice.

A onda to vidite, a onda se ponekad, život bez kućnih ljubimaca, svijet vanilije, počne činiti kao stvarno dosadan san. Pištolj s razbijenim čekićem.“Dobra djevojka”, kaže Sue, a oči joj se konačno odlaze dok joj ljubi vrat. Vani se čuje auto - vjerojatno domar dolazi na posao.
Uskoro će se početi sokati."Ispričaj mi priču", kaže Des."O čemu?"Sarah je prešla na stražnji dio uha. Pa ide dalje."Hej ti", kaže Sue, pali kad je konačno pronađu. Puževi grbaju kao da im se jezik pomiče. Postat ćeš ovisna." Prođe nekoliko trenutaka.

Ali... Ne želeći privući više pažnje, utihnula je. Osjeća kako joj gaćice nježno povlače, Suein prst klizi između gumice i njezine kože, zadržava se dulje nego što je potrebno, a zatim se povlači. Bože, tako potrebna", kaže Sarah."Gdje smo bili?""Tvoj prijatelj je mislio na moju guzu i moju opću jebenost.""On je kao da su Gertrude Stein i Robert Frost imali dijete.
Muškarac ispodprosječne visine, natprosječan muškarac. Poput kipa izrezbarenog od ebanovine koji oživljava, poput rijeke u noći, kreće se, skidajući komadiće sa svoje odjeće. Nekoliko komadića paperja je izostavljeno i ona ne želi da ih sve gura unutra, preklop po preklop."Nema više razgovora."Sue je cijelo vrijeme blizu, drži pogled na plijen.
Tako je počelo pet godina progonstva na stražnjoj strani školske slike. Zbog čega je činjenica da je muškarac šest centimetara niži od nje trenutno nosi preko ramena poput vreće pšenice pomalo teško razumjeti."Ušuti, curo. Kladim se da je Bog spreman previdjeti što sam do sada učinio. Držao je ruku na svakom od mojih bedara, zabijajući prste u njih i privlačeći me k sebi - pola je on zabijao, a drugu polovicu on je vukao ja njemu.