Izlazak bez želje za vezu

Dok su nam se pogledi sreli, prešao sam prstom niz njezin obraz i uhvatio suzu. Emma je zastenjala u moje uho, a njeni poljupci su se spuštali dolje moj vrat dok mi je njezina kosa divlja i slobodna na licu, opijajući me orlovim noktima dok su moje ruke gnječile njezinu zategnutu guzu i osjećao kako se nektar skuplja u ulošku njezinih gaćica.
Znam da te je to sigurno ubilo svaki put kad sam izlazio, pogotovo s dečkima. Ti si prva i jedina djevojka koju sam ikad volio."Glas mi je malo pukao dok sam izlagala svoju dušu sestri.

Nasmiješila sam se i pala na koljena na pod pokraj kreveta;Emma je legla da mi dopusti da joj skinem donji dio sive pamučne trenirke. Emmino je lice postajalo uznemireno i ona je zgrabila donji dio svoje košulje i ogulila ga do ravnog trbuha, preko rebara do vrha grudi, tako da sam prvi put vidio potpuno razvijena prsa svojih sestara. Očajnički smo se poljubili;braće i sestara zaključanih u čvrstom zagrljaju, povukao sam Emmu u krilo i zabio joj jezik duboko u usta. Tvoje tijelo samo mora izbaciti svo smeće. Htio sam reći da je auto bio puno manje problema, ali nakon sinoć..." Odmahnuo sam glavom."Pa, jutros izgledaš puno bolje i vidim da ti se vratio neumorni smisao za humor, dušo."Emma je pocrvenjela zbog mog izraza simpatije, a njezine su živahne oči privremeno bile okrenute prema dolje dok je pregledavala svoje lijepe nokte, zasjenjene dječje ružičaste boje i položene ravno na kuhinjsku površinu.
Njezine ružičaste usne virile su na mene iz sočnog pamuka, prstom sam prošao niz njezin prorez, gurajući njezine grube gaćice dublje u tijelo;moj prst je nastavio svoje putovanje od sjevera prema jugu, istražujući pukotinu Emmine guzice iz koje su nestale njezine gaćice.– Morat ćemo ih skinuti, bojim se da si ih smočio izlazak bez želje za vezu. Prekrižila je noge, zbog čega joj se kućni ogrtač otvorio otkrivajući male noćne hlačice koje je nosila, zajedno s ružičastim zečićima koji su joj grickali bedra."Ništa, hoćeš šećer?"Nije cool.

Bila je bez grudnjaka pa sam joj sisao uspravnu bradavicu kroz satenski materijal nogometne majice. Uzvratio sam joj prijekor lice ogorčene nevjerice, na što se okrenula na peti i krenula uza stube, a mojim očima lutajući po svakom centimetru tkanine kućnog ogrtača koji se lijepio za njezinu sitnu stražnjicu. Kauč ​​je škripao ispod nas dok sam provlačio prste kroz Emminu kosu, "Znaš da nikad ne bih dopustio da te itko povrijedi" šapnuo sam joj, osjećajući kako moje tijelo reagira od uzbuđenja što tijelo moje sestre pritisne bez inhibicije uz moje, ne da spomenem ugodan osjećaj onoga što bi mogle biti samo bradavice kroz njezinu nogometnu majicu."'Ake, ti ćeš uvijek paziti na mene, zar ne?"Emmin glas bez daha upitan;njezina glava na mom ramenu, dah uz moj vrat."Uvijek. Ali zadržao sam samokontrolu jer sam znao da je Emmi ovo prvi put i nisam želio ništa više od toga da to bude posebno za nju, ne samo zato što sam mislio da će mi to dugoročno isplatiti dividende.
Prešla je rukama preko mojih prsa, povlačeći rijetke dlačice koje su rasle u sredini prije nego što je poljubila obje moje bradavice. Njezin mošus me pogodio jer ih je spustio do koljena, prije sam mislio da sam uzbuđen, ali mirisala je raj. Nekoliko trenutaka je šutjela.

Poljubio sam je snažno, uživajući u osjećaju njezinog daha koji mi je dahtao u ustima i zvižduku zraka dok je uvlačila kisik kroz nosnice najbolje prakse brzih spojeva. Promiješao sam koljena koja su me počela boljeti i rukama otkopčao Emmine noge i razmaknuo ih dalje.

Ako idete odjaviti svoju sestru, prvo pravilo škole je da vas ne uhvate dok to radite;Vratila sam se kuhanju čaja, razmišljajući o nenamjernoj dvosmislenosti svojih riječi."Johnny te jutros opet pitao; jadni momak, uvijek mu je nedostajalo malo razuma.""Djevojko, želim da znaš da ga mogu pretvoriti kad god mi se zaželi, samo opušteno ubaci u razgovor nešto o tome kako mislim da je nova serija John Deerea sjajna, izrazim svoje divljenje opsegu serije 8' hidraulički ram i on bi bio kit u mojim rukama.""Vrlo smiješno, ali nemojte me nasmijavati, boli me trbuh gotovo jednako kao i glava."Uzeo sam Emminu šalicu čaja i lagano je poljubio u vrh glave."Uskoro će biti bolje maleni. Na kraju se moje škakljanje po njezinim stranama pretvorilo u meka milovanja, prsti su mi prelazili preko svakog njenog rebra;svirajući ih kao tipke klavira od slonovače.

Malo govno s šmrkavim nosom sjedio je pokraj moje sestre, pokušavajući svojim prljavim rukama prijeći preko nje. Otkotrljali smo se po krevetu, naša tijela zalijepljena zajedno, Emma je još uvijek nosila nogometnu majicu oko vrata poput apsurdnog šala. "Toliko si me otežala da boli" zastenjala sam suha grbajući njezinu odjevenu zdjeličnu regiju. Stajala sam nesposobna pružiti utjehu svojoj maloj sestri;moji bratski instinkti potkopani nespretnošću koju sam osjećao oko nje otkako je, po mom mišljenju, postala seksualno biće.

Njezine bezobrazne ruke zgrabile su moju izbočinu, bojeći se da će je potpuno obaviti, ali znatiželjna zbog njegove tvrdoće i dahtanja koje je mogla izvući blagim pritiskom dok mi je trljala glavu kroz traperice. Pomažući im prijeći preko njezinih uskih stopala, prešao sam palcem u Emmin uspon dok sam drugom rukom pridržavao gaćice na nosu.
Još uvijek je imala devin prst s mjesta na kojem sam joj ranije dao klinčić."Bože, dobro mirišeš, dovoljno dobro da jedeš, reći ću."Emma se zahihotala trzajući bokovima za mene i malo dalje rastavljajući noge što je izbacilo više njenog začinskog zemljanog mirisa da bih ga moje nosnice progutala. Toplina koja je iz njega izbijala bila je ogromna.– Nažalost, zločeste djevojke ne dobiju ono što žele. Provukao sam jezik uzduž njezinog proreza, zveckajući njezinim klitorisom svojim pokretom prema gore;Emma je vrisnula, trgnula se i zamalo mi smrskala glavu gušivši je između svojih drhtavih bedara.. Obavijestio sam Emmu, koja se nadula na mene i podigla bokove."Kakva si ti loša cura, natopila si ove gaćice razmišljajući o tome što će ti braća učiniti. Njezini su zubi povukli moju usnu i kad smo se konačno rastali, oboje smo teško disali.

Hoćeš doručak?"Emma je odmahnula glavom."Idem se istuširati, hoćeš li ostati? Kimnuo sam glavom, "K, nema više ludovanja s tim autom, ili Johnny." Emma je nakrivila obrvu u lažnom prijekoru. Utješni bratski zagrljaj trebao bi joj biti najprirodnija stvar na svijetu, ali sam stajao razmišljajući o ironiji sinoćnjih incidenata;Spasio sam je od silovatelja za spojeve na onoj kućnoj zabavi, ali sam se tada užasno približio tome da je osobno ozlijedim, glupo zaoravši auto u jarak izbjegavajući jelena;samo 200m od naše kuće.

Očuvala sam se cijeloga zbog tebe, slomila me, iskoristila me."Uzeo sam je u naručje, a moja erekcija dosadila joj je u pupku."Želim tu stvar u sebi, rastežući moju čvrstu macu i želim da mi svršiš duboko u pičku; tako da mogu osjetiti kako tvoje sjeme curi iz mene i niz moja bedra".