Izlazi sa štedljivim muškarcem

Znoj joj se nakupio na čelu.Žljeb se pretvorio u odjeću koja je plutala oko nje. Nije li to čudno?"Melanie je odmahnula glavom."Ova se dobrovoljno prijavila da bude lutka. U redu."Sam je progutala i zatim zatvorila oči. Mislim da bih mogla znati što ću s tobom."Oči lutke zaiskrile, a Sam se naceri. Dok je promatrala, Sam je osjetio kako joj peku uši. Važno mi je."Sam je zastenjao i sjeo na krevet pokraj Melanie.Škripalo je od njihove ukupne težine. Ja to mogu."U želucu joj je zakrulilo od podsjetnika da nije jela cijeli dan, a Sam je zarežao.

Glavu je držala položena na njezino rame dok je nježnom rukom dosegla Samova prsa. Ispružio je ruku prema njoj, ali prije nego što je stigao do njezina obraza, cijelo mu se tijelo srušilo u lokvicu žljeba. Ali samo... I znam da ne izgledam uvijek najljepše, ali sam se nadao da bismo možda mogli raditi stvari s našim zajedničkim oblicima."Samovo je lice sad gorjelo."Sve cure s kojima sam ikada bila bile su, pa, uobičajeni tip izlazi sa štedljivim muškarcem. Nakon trenutka pribrala se i pažljivo kucnula po lutki. nema veze."Sam joj je protrljao obraz."Radi sa mnom, u redu?"Sam je podigao štap do njezinih nogu i uredno ga stavio zajedno s ostalim priborom na stol. Prilagođavajući se reformaciji, lutkine su oči zatreptale i pogledale dolje u svoju novu odjeću."Što je ovo?"pitalo se.“To su moja odjeća”, rekla je Sam i stisnula joj ruke."Sviđaju li ti se? Mislio sam da ćeš možda nakon toga poželjeti nešto lijepo obući.""Oh."Lutka je grlila ruke oko sebe."Hvala vam."Lutka je zastala."Je li se ovaj promijenio od čarolije?""Ne baš", rekao je Sam."Isti si kao prije, manje-više, ali tvoje tijelo je malo podatnije. Puštalo je i miješalo se dok se odjeća dizala u zrak. Poklopac se otvorio uz šištanje nakon podizanja pola tuceta zasuna s obje strane. Znala je u narudžbi da će doći s genitalnim organima, ali vidjevši mali penis između nogu lutke i dalje je natjerala Sama da joj je od neugode okrenula glavu. Je li to u redu?""Tražiš li ovo dopuštenje?"upitala je Melanie.
Bez svrhe, ova još uvijek pati.""Dakle, radije bi da te povrijedim nego da sam ljubazan prema tebi?"upitao je Sam."Ovaj bi radije da mu nađeš upotrebu", odgovorilo je."Ovaj vjeruje da je njegov vlasnik možda zaboravio da ljubaznost nije uvijek mekana deka ili topao krevet."Ruke su mu se stisnule."Ljubaza se jednako često daje svrsi. Sam nije prestao pumpati, a ubrzo se i sam kurac otopio u toplu pastu koju je Sam obrisao s njezinih ruku."Izvoli", zagugutao je Sam."Skoro je gotovo, kad se opet probudiš, bit ćeš sasvim dobro apk aplikacije za upoznavanje mod. Znam da to misliš. Skupila je stvari u naručje i otrčala natrag u dnevnu sobu gdje ih je smjestila pokraj Melanijine lokve.Štap je još uvijek bio topao u Samovim rukama, ali je dovoljno dobro funkcionirao. Njezine su se ruke sklopile oko lutke i držale je uz sebe.“Topao si”, rekao je Sam. A sada, hajde da te razbijemo kako bih te mogao ponovno izgraditi."Sam je mahnuo štapom i zeleni kristal je zabljesnuo. Drugi su bili tajanstveniji, blijedo su blistali i pulsirali magijom koju je samo Sam mogao čuti. odvratno. Sam joj je protrljao čelo."Hvala.

Nije bilo pošteno, stvarno. Sam je uzdahnula i odmahnula glavom."U svakom slučaju, možeš li stajati? Možeš li izaći iz kutije?"Lutka je kimnula. Pokušala je očistiti svaku sobu po četvrti put, ispeći još jednu hrpu kolačića i očistiti svaki alat i pribor pažljivo položen na stolić za kavu u njezinoj dnevnoj sobi. Mislim, kupio sam te. Primijetila je mrvice koje su curile iz Melanijinih usta, od kojih su se neke otkotrljale niz tijelo i naslonile na penis. To olakšava izvođenje budućih čarolija na tebe."“Ovaj razumije”, rekla je lutka i nasmiješila se."Možete započeti sljedeću čaroliju čim poželite."Sam je skrenuo pogled, a zatim se vratio na Melanie."Ja, uh, ne, to je u redu. Jedak miris ispunio je sobu i Samov je želudac zadrhtao. Mislim da danas ne trebamo raditi više."– Ovaj ne razumije. Ipak, krevet je krasio mnogo jastuka i debelih deka pa je bio prikladan kao svako mjesto za istraživanje njezine lutke.“Eto, popni se i raskomoti se”, rekao je Sam dok je pomagala Melanie da uđe u krevet.
Pretvaranje glavne spavaće sobe u radnu sobu ostavilo joj je nekoliko mogućnosti za spavanje. Sam je otvorio običnu smeđu kutiju i žarko kopao po pakiranju kikirikija. Melanie je zurila."Nije svrha ovoga znati", piše."Samo poslušaj."Sam je uzdahnula i zakolutala očima."Točno", rekla je, "ali mislim da bi bilo pomalo čudno da ti ne kažem. Kosa joj se digla na glavi, a zrak je zaudarao na ozon.
Podrignula je i pocrvenjela od iznenađenja."Ovome nije dobro u želucu", piše."U redu, počinje", rekao je Sam."Pa, ovaj, molim te, nastavi."Još jedno podrigivanje i ovaj put lutka se uhvatila za trbuh."Ovoga boli iznutra.