Savjeti za upoznavanje dobrih momaka

Nakon što sam bio siguran da sam preživio sudar, izašao sam iz auta da vidim što se dogodilo.Čuo sam glasan zvižduk dok su mi oči pratile mjesto nesreće. Pipci su nas pustili i mi smo pali natrag na tlo, bez daha, iscrpljeni i slabi.

Scena preda mnom bila je upravo s naslovnice stripa. Pipci su ga podigli s tla.

Nitko od nas nije imao kontrolu nad svojim tijelima, tako da nismo imali ono što biste nazvali tradicionalnim seksom (iako, sada kada sam upravo rekao da ne mogu smisliti gluplju izjavu — očito ovo nije bio tradicionalni seks!) Njegov penis je bio u mom tijelu, ali nije bilo nikakvog nabijanja ili trzanja. Iako me ni na koji način ne zanimaju S&M, ili submisivne ili čudne dominantne seksualne stvari, mene je, istina, na neki način uzbudila pomisao da sam ovako shvaćen. Mrlja je zaškripala i pipci koji su mi skidali odjeću sa sebe su me pustili i zgrabili ga. Zagunđao je od zadovoljstva i migoljio se od nevjerojatne seksipilnosti.Činilo se da je mrlja primijetila moje zanimanje za njega i počela ga se okretati u sporim krugovima poput automobila u izložbenom prostoru. U svakom slučaju, baš kad sam postao pomiren sa svojom sudbinom, grmlje preda mnom se razmaknulo i vidio sam čovjeka kako stoji.
Moja mašta mora da je bila prilično točna jer prije nego što je prošla još jedna sekunda, zaronio je naprijed ravno na mrlju i počeo je udarati. Stvorenje ga je ponovno spustilo prema meni i oboje smo se ispružili što je više moguće u pokušaju poljupca, ali nismo uspjeli doći. Stajao sam nepomično na polju koje je nastalo udarom svemirske stijene oko 50 metara od puste autoceste usred dana i tamo me je vrebalo stvorenje iz svemira!Ništa mi nije blokiralo pogled i iako je izgledalo kao da sam na sigurnom, instinkti su mi govorili drugačije. Nemam pojma je li to istina, ali činilo se da je ono što je vanzemaljska mrlja činila njegovoj unutarnjoj bušotini imalo nevjerojatan učinak na njegovu prostatu - vjerojatno ju je prekrivao onim napaljenim žljebom i izazivao osjećaj kao nijedan muškarac je ikada začeo!Pogledala sam u glavu njegovog penisa i primijetila da je još više natekla, čak i više nego što je izgledalo kao da je moguće učiniti.
Smatram da su pornografski subjekti silovanja ticala depresivni, mora postojati više suglasne erotske teme ticala. Trenutak sam sjedio u šoku prije nego što sam počeo pregledavati svaki dio svog tijela kako bih se uvjerio da ništa nije slomljeno ili ozlijeđeno. Ponovno je podigao pogled prema meni s neukroćenom požudom u očima. Nisam imao stida, neugode, straha, samo nekontrolisanu požudu koja mi je pekla kroz slabine. Napravio sam klasičnu pogrešku – koju bi napravila samo budala – a ipak, nisam si mogao pomoći;moja je znatiželja nadjačala moj zdrav razum.
Dok sam se približavao znao sam da sam napravio strašnu pogrešku. Jedno ticalo mu je trljalo oko genitalija i opčinjeno sam gledala kako mu se orasi u vreći kotrljaju pod kožom. Mislim da je to bio trenutak kada sam se zaljubila u njega. Volio bih da to mogu reći poetičnije, ali nismo vodili ljubav, nismo ispunjavali svoje želje, niti smo se razmnožavali – SJEBALI smo!Sviđa mi se način na koji opisuješ stvari, posebno njezina opsjednutost ovim čovjekom kojeg ne poznaje u ovakvoj situaciji, to je dobar početak zanimljive ljubavne priče vrlo kreativno jako mi se svidjelo jako sam uživao u tvojoj priči, uživam u ideji erotskog konsenzusa ticala.tjera me na razmišljanje o umjetničkom djelu Danicle Uhlig.na njezinoj slici, Slap ticala, čini se da radoznali pipci pripremaju mladu i zdravu djevojku za pregled.jedan od ticala pažljivo drži par prozirnih gaćica, što implicira da je upravo nježno skliznuo s ovog lijepog mladog primjerka.dok drugi pipak s ljubavlju miluje ili ispituje njezinu dugu plavu meku kosu.a onda se čini da je treća ticala upravo ovoj mladoj djevojci zaigrana pljusnula po crvenom dnu. Ispružila sam kažiprst i srednji prst prema naprijed i pažljivo ih kliznula po osovini njegovog natečenog spolnog organa.
Osjećaj te tople sluzi koja se upija u moju kožu bio je neopisiv. Htjela sam osjetiti ono što je on osjećao i stvorenje je to znalo. Otekline valovitih orgazama prostrujale su obje naše gole figure i oboje smo vrištali u zanesenom ushićenju dugo vremena koje ne mogu shvatiti. Zlobni ekstremiteti su se omotali oko donjeg rublja mog heroja i moje je uzbuđenje nekontrolirano raslo (tako mi je neugodno zbog toga). Stvorenje nas je obje spojilo i penis mog ljubavnika pažljivo je i polako skliznuo u mene. Prestao se boriti dovoljno dugo da pogleda dolje u vlastitu golotinju, a zatim se u strahu od smicanja vratio meni!Pitala sam se kako se može osjećati posramljeno ili posramljeno u tim okolnostima, ali djelovao je iskreno poniženo. Prvo sam mislio da se avion srušio, ali sam vidio dovoljno znanstveno-fantastičnih filmova da znam da je to meteorit. Pipci su počeli razdvojiti moju košulju i zatvorili patentni zatvarač mojih traperica i odjednom sam shvatila što će se dogoditi - silovao će me nakaza od sluzi sa svih strana zvijezda!Borila sam se i vrištala kao luda žena. Kad se ponovno suočio sa mnom, činilo se da je na rubu suza - ali dobrih suza kao da njegovo ljudsko tijelo više ne može podnijeti zadovoljstvo.
Nisam mogao zamisliti što će se dogoditi kada mi pipci skliznu niže po tijelu. Trljali su i mazili svaki dio njegovog golog tijela.

Njegove su ruke i noge bile raširene poput Vitruvijanskog čovjeka i oboje smo došli do istog zaključka do kojeg sam došao neposredno prije nego što je stigao savjeti za upoznavanje dobrih momaka.