Definirati radiokarbonsko datiranje jednostavno

Kad se njezino tijelo počelo naprezati i drhtati u njegovim rukama, bio je više nego malo iznenađen. Posljednji put kad je bila u njegovoj sobi zamalo ju je ubio.
Bravo!:) Jako mi se svidjelo čitati tvoju priču. Svidio mi se jer je bio senzualniji.

Mira je stekla jasan dojam da se Rillan osjeća loše zbog načina na koji su se stvari odvijale zadnji put kad je bila ovdje. Nije se potrudila otvoriti oči da vidi što se događa.
Rillan je stavio još sapuna na tkaninu i prošao njome duž njezinih ruku i niz bokove. Bila je savršena.

Mirin je dah dolazio u kratkim dahovima jer je ponovno osjećala potrebu za njegovim dodirom na vrlo specifičnim mjestima. Ruke su joj posegnule ispod vode, uhvatila njegovu ruku i gurnula njegove prste u njezin prorez, uživajući u užitku kotrljanja koji je pritisak stvarao u donjem dijelu trbuha i uz tijelo. Obišao je Miru i stavio joj ogrtač preko ramena."Tamo je na tribini", rekao je pokazujući."Ja ću zagrijati kupku. Pretpostavljam da sam trebao razmisliti o ovome.

Zadržao se na njezinom klitorisu, usisao ga u svoja usta, a zatim se zavalio, ponovno je gledajući u oči. Dakle, imao je planove za nju prije nego što ju je pustio.
Ali potreba je postojala dok ga je gledala. Sjela je na rub kreveta definirati radiokarbonsko datiranje jednostavno. Baš kad je pomislila da bi mogla zaspati, Rillan se pomaknuo i posegnuo za nečim. S očima uperenim u zvijezde koje tako dugo nije vidjela, Rillanova promjena u držanju nestala je iz njezinih misli i zamalo joj je promaklo njegovo kretanje po tijelu.
Povukao je prste s nje i ona je ponovno zacvilila."Ššš", šapnuo joj je na uho."Ima još toga", obećao je. Bila je vedra noć i zvijezde su prošarane nebom.
Nisi još uvijek gladan?"Rillanovo dobro raspoloženje je malo palo besplatne stranice za upoznavanje u Eastbourneu. Zrak se ohladio i mirisao na vanjski svijet: ljetni povjetarac i šumu. Mira je gledala kako mu oči krvare do crne kad je zakoračio prema njoj. Rillan je zgrabio Miru u naručje i odnio je natrag u spavaću sobu. Bio je?Mira je prisilila Rillana da je pogleda. Još je bilo mokro od njezina tijela, ali on je ionako bio djelomično suh od vremena koje je proveo na njoj.