Kakav je spoj u Kini

Ruke su joj već počele drhtati, a noge nastavile.– Otkad si naučio tako jahati?Nadvisivši Rikkuov oblik, Tidus je umjesto toga pomaknuo ruku s njezine stražnjice prema njezinoj vulvi. Dolje se kroz Tidusove crne kratke hlače vidjela erekcija, dok je visoki stup utisnut u prorez Rikkuove ružičaste vulve. Povela je ruku prema području između bedara, puštajući Tidusu da osjeti.
Progunđao je na prizor, ugrizajući donju usnu od uzbuđenja. Još uvijek noseći tako hrabar osmijeh, Rikku je namignuo Tidusu. Bilo bi lijepo malo se okupati u hladnoj vodi."Poskočivši na noge, Rikku se zahihotao kakav je spoj u Kini. Ona je u Besaidu, a mi smo čak ovdje - na otoku Bikanel.""Duh, igraj se sa mnom!"Rikku je prezirno zakolutala očima, ispustivši neraspoloženo."Jesi li me uopće slušao?""Pa, pomoglo bi kad bi mi rekao što bi točno htio da učinim."Uhvativši Tidusovu ruku u svoju, Rikku ga je poveo prema maloj plavoj oazi na samom kraju pustinje Sanubia. Igranje kraj vode konačno više nije bilo opasno."Upravo ovdje?"upitao je Tidus, bacivši pogled na vodu."Zar nas ljudi...
Bila su to nježna trljanja i mogao je osjetiti kako se Rikku lagano migolji na sam osjećaj dodirivanja njezina klitorisa. Odmaknula je prednji dio svojih žutih gaćica na jednu stranu, otkrivajući prorez svoje glatke vulve.

Kremasta rupa čvrsto je obuhvatila Tidusovu očvrsnutu duljinu od baze do vrha, a Rikku se pobrinuo da cijeli penis pruži ljubav pri svakom odbijanju. Njezina duga plava kosa s jagodama bila je svezana bandanom koja joj je sprječavala da joj šiške padnu preko lica. Rikku je bio mokar, čak i kremast.“Brže”, zastenjala je."Očekuješ da ću doživjeti orgazam s takvim malim potezima?"Ubrzavši korak, Tidusova se ruka kretala brže nego prije. Uz sjajno zlatno sunce koje je gledalo u njih dvoje na pijesku, Tidus se nastavio ludo znojiti, a isto tako i Rikku. Prekriživši mišićave ruke na prsima, Tidus je ispustio oštar udarac."O-naravno da znam kako ugoditi djevojci."Počešavši je po sljepoočnici, Rikku se nasmiješio Tidus. Ali Rikku, zašto si me uopće doveo ovdje?""Pa, duh! Ako toliko želiš djevojku; moraš naučiti kako joj ugoditi. *** Ovo je fanfikcija Final Fantasy X/X-2, postavljena tijekom pisanja FFX-3. Bila je to ista oaza u koju je Tidus teleportiran iz Macalania Lake Ice tog dana prije tri godine, ali ovaj put, oaza i more općenito su se pojavili Bezgrešni. Tri su prsta milovala nabrekli orah u malim krugovima, pritišćući klitoris pri svakom trljanju. Znaš, samo stalno igrati blitzball i očekivati ​​od nje da gleda nije baš ugodno", primijetila je.