Njemačka dating reddit

Svaki uspon bio je nešto brži od prethodnog i svaki pad malo teži. "Još bolje!" prosiktala je Michelle dok je zastala i sa svog noćnog ormarića dohvatila svoj omiljeni vibrator i vratila na svoje mjesto na bed. Brzo i nasilno se zabio u svoju ženu.

Svojom ljepljivom rukom omotala je Garyjev mlohavi član i počela ga masirati, potičući ga da oživi. Ležali su tamo nekoliko minuta dok se Gary opuštao, a Michelle oporavila od orgazma. Povukla je jezik natrag prema gore gdje je vrh dala slatki poljubac pune ljubavi. Nije ga zanimao spori marš.
Michelle je nježno štipala bradavice, uzrokujući vruće trnce iz grudi, po cijelom tijelu. Njezin tempo se povećavao kroz četvrtu priču i na pola puta kroz petu priču, baš kad je radnja bila najintenzivnija, ispustila je knjigu, uhvatila se za dojku i utrljala se do još jednog žarkog orgazma Njemačka dating reddit. Dok je Garyjev meki penis klizio s njegove žene, ona je pogledala svog muža i upitala: "Kvragu, tko je mislio da bi gin remi mogao biti tako zabavan?". "Moje to izgleda zabavno", zadirkivala je Michelle.
Odmah je povukla Garyjevu stabljiku, ovoga puta preletjevši zube, gotovo neprimjetno, preko kože Garyjeva kura. Podigla je oči i pogledala izravno u Garyjeve oči. Gotovo sat vremena kasnije, Michelle je izašla iz kupaonice, gola."Osjećam se super.

Oprezno provlačeći njegov član kroz usne, maknula ga je s doka. Polako je dohvatila Garyjev kurac.
Dok je radila s njegovim članom, Michelle je promijenila pokrete, dodajući zaokrete svojim potezima. Brže i jače, ljubavnici su se kretali sve dok Gary nije morao staviti ruke na Michelleine bokove kako ne bi pala. Pretpostavljam da ću morati uzeti stvari u svoje ruke", objavila je. Toliko intenzivno da je izgubila kontrolu i poskočila kao divlji bronco. Njezin orgazam bio je dug i intenzivan. Garyjeve su se oči kretale između filma i njegove žene. Zatim pospremi stol, očisti kuhinju, iznesi smeće i složi rublje.

Michelle se hihotala dok se igrala s Garyjevim uspravnim kitom. Položila je ruke na Garyjeva prsa i polako se podigla uz nogu svog ljubavnika, a zatim polako kliznula prema dolje. "Georgette mi je jednom rekla da muški penis mogu postati tvrdi samo gledanjem pornića.Želim se sama uvjeriti je li to istina", rekla je Michelle dok je prebacivala TV na porno stanicu i smjestila se pored svog supruga. Osjetila je svako rebro kondoma dok je klizila prema gore, a zatim opet dok je klizila prema dolje. Izbila je u intenzivan orgazam koji razbija um. Tek je Na ekranu se pojavila scena djevojke na djevojci između sitne Azijke i zgodne crvenokose da je bilo ikakvog pokreta. Nije trebalo dugo da krugovi postanu brže i manje nježno izlasci svaka dva tjedna. Michelle je vrisnula od zadovoljstva. Michellein je stisak bio čvrst i nježan. Garyjevi duboki udari i vibracije prstena za penis uz njezin klitoris pojačali su mješavinu boli i užitka.