Izlaziti s manipulativnom osobom

Prelazim rukom uz vaše bedro i dok se penjem više, klizim je prema vašoj unutarnjoj strani bedra.
Sada napredujete prema svom orgazmu i vrijeme za bilo kakve spore krugove jezikom je prošlo, jer sam spreman ostati s vama dok nastavljate graditi. Počinjem kliziti prstom unutra i iz tvog dupeta sada, dok nastavljam napad na tvoj klitoris, i osjećam da se to počinje događati dok se nastavljaš napeti i drhtanje počinje. Kad jezikom provučem između tvojih usana ovaj put sam nagrađena jako mokrom mačkom, opet skrećem pažnju na tvoj klitoris. Nastavljam dalje još nekoliko minuta, jer osjećam kako se vaše tijelo polako opušta prije nego što konačno stane, i gleda u vas po prvi put otkako sam počeo.

Evo ga sada... Sada je dobro vrijeme za povećanje stimulacije, pa pomoću kažiprsta počinjem usklađivati ​​svoje krugove koje radim s jezikom na tvom klitorisu i na tvom šupku, zadirkujući te živce. Prebacujem se na koljena, između tvojih raširenih nogu, polako otkopčavam tvoje traperice i otkopčavam ih. Tvoj dio nogu mi daje lak pristup i znam da i ti to želiš. Ovo nam nije prvi put zajedno i već znaš što dolazi, a osjećam tvoje iščekivanje dok počinjem ležati između tvojih nogu. Sjednem i sada možete vidjeti moj pulsirajući, tvrdi kurac i sve što kažem je "sada je moj red" dok počinjem podizati tvoje noge preko ramena.... Odvojim trenutak da usisam tvoj klitoris između usana na trenutak prije nego ga otpustim, a zatim počnem ponovno, ali ovaj put u smjeru kazaljke na satu, svojim krugovima izlaziti s manipulativnom osobom.
Osjećam kako vam usne počinju oticati, dok krv počinje teći u njih, dok jezikom nastavljam polako kretati gore-dolje po njima, izmjenjujući strane. Konačno, osjećam kako ti orgazam jenjava, počinjem popuštati na jeziku i prestati pomicati prst. Moj prvi dodir je na donjoj lijevoj strani tvoje mace, dok jezikom polako povlačim gore prije nego što se vraćam prema dolje.