Stranice za upoznavanje mačaka

Postoji samo otprilike 7 - 10 dana tijekom ciklusa da će žena vjerojatno zatrudnjeti, a ja trenutno nisam u tom razdoblju", iako je u sebi šutke poželjela da jest. Omotala je noge oko njegovih struka i prekrižila gležnjeve iza njega, a prednji dio njezina tijela bio je gotovo kompletanly pritisnut uz njegov;stavila je ruke na njegova ramena i bile su potpuno licem u lice. ..stvar... ali imala sam prste i... Kad sam jednom muškarcu s kojim sam se osjećala ugodno dopustila eksperimentirati s stavljanjem prstiju i jezika u moje dupe, shvatila sam da me to natjeralo osjećati se još ranjivijim nego dopustiti da mi netko pojebe macu.

završila, možda je imala nešto od njega što bi uvijek imala uz sebe. Bila je bespomoćna kontrolirati reakciju svog tijela na njega i nije mogla početi objašnjavati zašto!“Bože moj”, pomislio je dok je promatrao njezino lice."Opet je uzbuđena, a ja nisam ni učinio ništa da je pokušam uzbuditi!"Možda bi ovo bio dobar način da započnete ovu raspravu, pa je progunđao: "Diana, što te je tako brzo ponovno natjeralo?".
Njezina se ruka ponovno vratila na njegova prsa, a palcem je polako kružila po njegovoj bradavici, a zatim je nekoliko puta očešala po njoj, gledajući kako se lagano stvrdnjava i navodeći ga da tiho zastenje, "Mmmmm..." i zatvori oči da se usredotoči na blagi osjećaj užitka koji mu je pružao, čineći da se i njegov meki penis lagano promeškolji. jednom."Zadržala je dah dok je promatrala njegovu reakciju. Onda ipak nisu bili sasvim odrasli. Kad je kadica bila gotovo puna, sjela je naprijed i zatvorila slavinu, a zatim se opet naslonila na njega uz zadovoljan uzdah.Šutjeli su nekoliko minuta, oboje samo uživajući u toploj vodi i intimnom osjećaju tijela u ovom opuštenom položaju. Oči su mu gorjele u njezine kad je promuklo upitao: "Ako mi vjeruješ dovoljno da bi mi dopustio da te jebem u guzicu, bi li mi vjerovao dovoljno da koristim moje prste i jezik?"Oči su joj se napola zatvorile dok je teško izdahnula i kimnula glavom da.“Dobro”, zarežao je."Dodat ću to na svoj popis područja vašeg tijela koja namjeravam istražiti."Zatim se sagnuo da joj nježno oblizne i poljubi usne prije nego što se odgurnuo u sjedeći položaj gledajući je dolje, a zatim je rekao: "Opet smo napravili nered, što kažete na lijepu toplu kupku?"Odjednom se sjetila da nema pojma koliko je sati;gledajući kroz prozore, činilo se da je usred noći!Pitala ga je zna li vrijeme, a on je rekao da mu je sat pokazivao oko 11.30 kad ga je pogledao kad je ona maloprije bila u kupaonici, pa je zaključio da je oko ponoći. Ali, niste spomenuli jeste li uživali u osjećaju da imate prste i jezik u guzi...
Zamahnuo je nogama i ustao s druge strane kreveta, a zatim je prišao do nje, zgrabio je u naručje i odnio u kupaonicu. Dakle, duboko je udahnula i izdahnula, a zatim rekla: "Znam da misliš da te već poznajem pošto sam toliko čitala o tebi, ali ne znam zasigurno jesam li sve dobro shvatila.
Bio je samo malo šokiran što je ona znala za to i možda je to već učinila. Upravo mu je sinulo da mu njihova nekontrolirana požuda nije dopustila da razmišlja o tome da ju je nekoliko puta pojebao i da nisu koristili nikakvu zaštitu!Um mu se počeo vrtjeti na tu pomisao;"Što da je zatrudnjela? Što bi on učinio? Što bi ONA? Je li to ono što je planirala cijelo vrijeme...?"Odmah se mentalno protresao: "Ne! Ona to NIJE planirala - kako je mogla znati da će je on htjeti jednako jako kao što je ona željela njega? Ali, možda ni njezin um zamagljen požudom nije razmišljao o tome! On je da smisli način da je pitam o ovome, a da je ne natjera da pomisli da je uznemiren zbog mogućnosti da bi mogla biti trudna - nije bio... I ne vjerujem da bi to moglo vjerojatno se osjećati bolje od svoje svilenkaste, zategnute mace. ..ali dopustio bih ti da nisi tako velik...da si htio."Nasmiješio joj se i rekao: "Oh, djevojčice, volim te gledati i dodirivati ​​tvoje dupe, ali jednako bih se bojao kao i ti da pokušam staviti svoj veliki kurac u to. Zašto pitaš?"upitala je znatiželjno.
Postajao je sve znatiželjniji da sazna sve što je ona znala, mislila i osjećala. Kad je vidjela izraz njegova lica, isprva se zbunila, pokušavajući pomisliti što ga je odjednom toliko zabrinulo. Laktovima je držao njezine bokove s rukama savijenim prema gore, tako da su mu ruke podupirale njezin gornji dio leđa dok je njima odsutno milovao kožu. Zatim je sjeo na stražnji dio kade da se nasloni na nagnuta leđa, zatim je pogledao i pružio joj ruku da mu se pridruži.

Dok je lijevom rukom prelazio preko njezine desne strane od vrata do ramena i ruke dok joj je ležala preko trbuha, tiho je povukao: "Sada, djevojčice, znam da si mislila 'nešto', a ja ne dopuštam diži se iz ovog kreveta dok mi ne kažeš što ti je bilo tako smiješno!"Gledao ju je sa strastvenim inzistiranjem, podignutih obrva i tinjajućih očiju stranice za upoznavanje mačaka. Srećom, ovo je bila prevelika kada pa je bilo dovoljno mjesta da se lako pomakne u taj položaj Sjeo je uspravno i labavo namjestio noge ispred sebe, a bedra su mu bila razmaknuta dovoljno da mu jaja i kurac mogu udobno visjeti, dok joj je pružio sjedalo savršene veličine za njezino mekano dupe.

Poznajem svoje tijelo, znam svoj ciklus — još jedna od onih 'tajni' koje sam naučio iz cijelog tog čitanja. Lagano se namrštio dok ju je pitao: "Jesi li to ikada radila, djevojčice?"Zadržao je dah dok je čekao njezin odgovor. A kad su počele prodirati, osjetila sam neke nove senzacije koje su mi dale Ali onda su moji strahovi proradili i ranjivost me je zahvatila tako da mi se guzica nehotice stegnula i postalo mi je neugodno, pa sam ga morala natjerati da prestane.