Zabavljanje s kay gitarama

Kladim se da voliš bljeskati svojim tvrdim, uspravljenim penisom u javnosti pred ženama.

Ova priča je o biseksualnom muškarcu u crossdressingu. Biseksualnošću je udvostručio svoje seksualno polje seksualnih partnera. Ova priča je o Davidu i njegovom alter egu , Kelly.

Da sam je pozvao, već bi bila na koljenima mazeći i sisala kurac. Kako se usuđuješ suditi im?Prije nego što bacite prvi kamen dok živite u svojoj staklenoj kući, pogledajte se u ogledalo.
Amen."To se Davidu često događalo.Čim žene vide njegov golemi mlohavi ili uspravni penis, kao da su opčinjene njime, požele ga pomilovati. Pobijedi ga.
Gubi se odavde. Davidu se svidjela činjenica da je pomalo egzibicionistička kurva. Uživala je u seksualnom zadirkivanju muškaraca i šokiranju muškaraca kradom poljupca dok im je kroz hlače pipala njihove otvrdnule kučke.Štoviše, ona je uživala u sisanju kura koliko i on u sisanju kura..
Možda, nastran do ekstrema, pogotovo sada kada ste izašli iz ormara, kladim se da biste voljeli imati seks s njima dok ste odjeveni kao žena. Sve dok vas policija ne vidi i ne uhapsi, što imate za izgubiti?Ili će se okrenuti, pogledati, buljiti ili stati da te dodirnu, poglade i/ili sišu."Iznenađenje! Pogledaj me. Kladim se da masturbirate dok zamišljate da se seksate sa svima njima."Perverznjak! Incestuozni perverznjak! Kako se usuđuješ upirati prstom u mene da sam biseksualni crossdresser kad si ti jebač i incestuozni devijant koji bi rado imao incestuozni seks sa svim svojim ženskim, krvnim srodnicima?"Bilo da se radi o vašoj majci, vašoj sestri, vašim tetkama, vašim rođacima, svekrvi ili šogorici, kladim se da ne biste voljeli ništa više nego da vam svi sišu kurac. To je nešto poput prastarog pitanja, što je prvo bilo kokoš ili jaje?Nema veze. Ako imate problem sa homoseksualnim seksom, biseksualnim muškarcima, crossdressingom, crossdresserima i osobama koje su transrodne, onda biste trebali pročitati drugu priču. Kao da su na seksualnoj vatri, i kao da je on seksi vatrogasac i da mu je kurac njegova vatrogasna cijev, trebaju njegovu spermu da ugase svoju seksualnu vatru. Oni su najzabavniji i uvijek se šale. Biti crossdresser je njegova/njezina stvar i on/ona je ponosan na to tko je/ona i neće dopustiti vama ili bilo kome drugom da ih omalovažavate, natjerate ih da se osjećaju krivima ili da se osjećaju manje od onoga što jesu. Budući da većina ljudi nije svjesna da je on muškarac odjeven kao žena, prima mnogo komplimenata za svoju frizuru, šminku i odjeću. Za razliku od drugih muškaraca, on je biseksualni crossdresser. Ako se netko trebao ispričati, oni su ti koji mu se trebaju ispričati što je malodušan, osuđujući i zao. Samo, nemaš ništa protiv ako progutam tvoju spermu, zar ne? Ne želim mrljati tepih."Čak i kad ste tako osuđujući, kladim se da se neprestano samozadovoljavate dok zamišljate kako imate seks ne samo sa svojom majkom, već i sa svojom seksi sestrom. Umjesto da Ameriku učiniš velikom, uništio si našu zemlju.
Isprike nisu potrebne, nikad se ne bi ispričao što je vjeran sebi. On je najzlobniji i najtvrđi od moje braće. Ovo je njihov život.

Napustiti. Žensko donje rublje je puno skuplje od muškog", rekao je David svojoj majci. Cesta s puno zavoja, zavoja i rupa, nije odabrao laku cestu da ide, ali ovo je put koji je ipak odabrao i njime ide sam. Kada je obučen kao muškarac, kada je obučen kao David, on je samo još jedan, prosječan tip. Samo, i ti meni moraš oprostiti.

Kelly je seksualno uživala u tome što je bila željena, željena i seksualno požuđena. Ponekad se pitao koliko bi mu život bio drugačiji da je rođen kao žena zabavljanje s kay gitarama. Kad je seksi, egzibicionistički raspoložen, David ponekad uživa u odijevanju Kelly, njegovog alter ega, lijepe i seksi žene.

Reci mi. Hoćeš li mi popušiti dok ti mazim gole grudi i prstam tvoje uspravne bradavice?"Zamišljao je kako je gleda kako odlaže novine, ustaje s kauča, prije nego što se spušta na koljena ispred njega."Naravno, nema problema sine. Laskajući mu i dajući mu komplimente, čineći da se osjeća lijepo i seksi, i time što se osjeća posebnim kada je ona odjevena kao Kelly umjesto kao David, doista, njegov pohod na crossdressing započeo je s njom.Želja da se odijeva kao žena počela je od njegove majke. Možda je dokaz da se trebao roditi kao žena umjesto kao muškarac, što je činilo vrlo lijepu i seksi ženu, više je ličio na ženu nego na muškarca. Izlazi! Pričekat ću dok svi ne odeš prije nego što nastaviš.