Vicevi o izlasku rođaka

Stajali smo s našim kučićima točno jedan uz drugog i pustili ih da se četkaju jedan o drugog. Mike je cvilio i trzao se, ali ja sam nastavila sisati sve dok nisam osjetila kako je svršio vicevi o izlasku rođaka. Počela sam drkati njegov debeli kurac i osjetila kako mu se penis ukočio i jaja stegla. Izvila je bokove i vrisnula iz orgazma, na kraju je usporila i teško dahtala. Nije me trebalo dvaput pitati i sa zahvalnošću zaronio svoj bolni kurac u njezin vrući mokri prorez. Na ekranu se odvijala orgija. Zrcalila sam njegove postupke, stežući i pomičući ruku prema dolje kako bih otkrila njegovu veliku lukovičastu glavicu. Anne me uhvatila za zapešće i maknula mi ruku.
Odlučio sam učiniti isto i izvadio svoj bolni član i počeo ga maziti. Nervozno sam stavila ruku na njegov kurac i držala ga u ruci.
Još jednom smo se zajedno istuširali. Bio je definitivno deblji - ali je li bio duži?Nismo bili sigurni, ali smo se složili da bismo željeli usporediti.'Onda ćemo se morati potruditi bez pornića', rekao sam.'Te smo noći uspjeli teško doći do drveta', odgovorio je.'Istina', rekao sam, 'ali mislim da je to bilo zato što sam ti morao pomoći s patentnim zatvaračem i gledati te kako pišaš po cijelom stablu.''Zapravo, sviđa mi se kad si me otkopčao - možeš otkopčati moje mušice bilo kada.'Mike je poslušao. Ponovno je ustao da me bolje pogleda. Dok je to govorila, njezina je ruka zašla duboko niz prednji dio gaćica i može blistati od njezine vlage. Razgovarali smo o dužini i opsegu. Stisnula sam malo jače i Mike je dahnuo.'Ne, u redu je', rekao je Mike.'Nitko drugi nikad prije nije dirao moj kurac.

Bilo je dobro. Mike i ja smo se skinuli i ušli u kadu dok je tuš bio otvoren. 'Ušao je i vidio traku na stoliću.'Oprosti, samo sam mislila da bi i tvoj prijatelj to želio vidjeti', odgovorila je.'Možda bismo to svi mogli gledati?'Dobrovoljno sam se javio. Do sada mi je kurac pulsirao. Vidio sam da mu treba odmor nakon impresivne ejakulacije, pa sam nam donio još dva piva iz hladnjaka i ručnik da se osuši. Ali svaki od nas je uzeo jednu od tih prekrasnih bradavica, a ja sam gladno sisao svoju. Napravio sam malu buku od užitka, a Mike je odgovorio pomicanjem ruke niz moju osovinu. Hajde, počistimo se.'Poveo sam put do kupaonice i uključio tuš iznad kade.

Sjećam se da mu je lice bilo tako blizu da sam osjetila njegov dah na svojim jajima. Pogled na njega kako radi taj ljupki kurac nekoliko centimetara od mene bio je previše, a ja sam teško došao.