Kanye west aplikacija za upoznavanje

Brandi su se oči raširile kad je shvatila da je soba koju je nasumično odabrala majčina učionica - po drugi put u toliko dana, Zaštitnici je predočio prizor njezine majke koju puni pijetao. Niles je zurio u gospodina Fostera. Nije mogla riskirati da izgubi još jednog nevinog.

Kao što se i nadala, Harryjeva nova forma dala mu je vrlo malo manevriranja, pa je prošlo nekoliko sekundi prije nego što se uspio okrenuti i pratiti krv koja je curila iz njezina bedra. Gospodin Foster sjedio je za svojim stolom, zatvorenih očiju, uživajući u svojoj novootkrivenoj moći.Čim Brandi uđe u njegov ured, mogao bi joj oduzeti status zaštitnice. Ljudi su ustajali, jednako ošamućeni kao i čudovište s oštricom, ispitujući svoju golotinju i golemu količinu tekućine u kojoj su bili premazani.
Za samo nekoliko minuta svijet bi preplavili demoni. Foster je proširio razdor između Carstva smrtnika i Carstva moći. U prsima su joj počela lupati od boli dok je trčala, gledajući u učionice tražeći sigurno mjesto za borbu. Međutim, kada je završio, Lily je stala ispred njega, zapanjenog izraza na licu.
Uz veliki trud, uspio je napraviti nešto što su samo jednom prije, prije mnogo tisućljeća, učinili sami bogovi sudbine i sudbine: doduše, posao mu je bio puno lakši od izvorne tvorevine Zaštitnika - nije bio postavljajući Potencijalni sustav ili hijerarhiju, samo ga je doticao. "Uzmi to", rekao je Niles uz grcanje, a kad je njegova topla sperma počela kapati niz Brandino lice, osjetio je to. Kad je osjećaj prošao, bio je začuđen otkrivši da se pretvorio u pravi borbeni stroj. Otišao je."“Vau”, rekla je Lily, zureći u mjesto gdje je gospodin Foster nestao."Uspio je napraviti toliko štete u samo jednom tjednu..." "Sigurno jest", rekao je Niles mrko.– A sada je naš posao da to počnemo čistiti. Prije nego što je uspjela otvoriti usta da zatraži savjet, on ju je oborio na tlo kanye west aplikacija za upoznavanje. Harry je shvatio da ju je uhvatio u zamku, a njegovo okrutno podsmijeh raslo je dok joj se polako približavao."Pa dobro dobro", rekao je."Nema kamo pobjeći, zar ne?"Prije nego što je Brandi uspjela odgovoriti, očajnički pokušati izvući se iz nevolje u koju se sama dovela, Harry je zbunjeno dvaput trepnuo. što je drugo mogao učiniti?Nilesove su oči letjele po sobi i on je uočio pukotinu. Gospodin Foster je mogao posegnuti u svoj um i zapovjediti mu da se ubije, ili preći sobu i zadaviti ga rukom...
Ali tek kada je stigla do razbijenih vrata shvatila je što govori."Zašto"zaurlao je, prešavši jednim golemim demonskim udom preko svog stola, odašivši hrpe papira u zrak."Zašto nije uspjelo"Lily i Niles bili su zbijeni, goli, u kutu sobe. Nastavila je trčati, boleći u prsima pri svakom skoku, prema nekoć heksiranom hladnjaku za vodu, prema uredu savjetnika.Čak i nekoliko soba dalje mogla je to čuti, frustrirani jauk demona. Dok je magija tekla iz Carstva moći, preko demonskog savjetnika u Lily, njezino se tijelo transformiralo.

Osim toga... otvara se..." Čak Dok je govorio, Brandijev Mentor je mogao osjetiti kako se bijes vraća, nekontroliran poriv za dominacijom, za kontrolom. Srce joj je žarilo od ponosa.“Oprosti”, rekla je Brandi, odmah privlačeći pozornost demona."Više sreće sljedeći put.""Vas!"zaurlao je i jurnuo prema njoj."Ako te uspijem zatrudnjeti, još uvijek mogu dovršiti ritual..." "Ne danas", rekao je Niles i posljednjim mahanjem ruke pečat je bio zatvoren."Nikad", rekla je Brandi, krećući se prema demonu. U roku od nekoliko minuta, postao bi nestabilan i trebao bi ga ponovno zatvoriti, ali do tada bi preuzeo vlast. Nekako ga transformacija nije učinila manje privlačnim."Sjajno", rekao je, provjeravajući svoju novu formu, i Brandi i Niles otkrili su da im koljena slabe samo od erotičnog zvuka njegova glasa."Uhvatite je", naredio je gospodin Foster, dahćući dok je nastavio udarati u drhtavu djevojku ispod sebe."Uskoro sam tamo."Brandi se zbunjeno okrenula prema Nilesu – bila je rastrzana između želje da zaštiti svoju prijateljicu i očajničke potrebe da je iskoristi i pojebe.

Baš kao što je Harry postao savršen muškarac, Lily se pretvorila u savršeni primjerak ženstvenosti - njezina crvena kosa se zgusnula i produljila, a sise su se smanjile iz svog pretjeranog oblika u par dvostrukih D, sa svijetloružičastim bradavicama koje su se ponosno isticale. što sam učinio?"Brandi nije imala vremena shvatiti o čemu govori nikad ne izlaziti ni s kim. Nadmašivala je demona što je duže mogla, ali - ne mogavši ​​pronaći praznu učionicu - konačno je bila uhvaćena. Međutim, baš kad su se njegove mentalne vitice okrznule o rub drugog Carstva, on se trgnuo. Brandi je pala na koljena, užasnuta.

Dok je g. Na njezino iznenađenje, lagano se povukao, a njegovo nakazno privlačno tijelo prešlo je iz agresivnog u neutralniji, zbunjeni stav."...o, bože", rekao je, gledajući dolje u svoje oštrice prstiju."O ne...

Ovaj put, ona je bila dvostruki tim;dvoje učenika koje Brandi nikad nije upoznala punila su učiteljičinu guzicu i macu, i bilo je jasno da je, dok nije podigla glavu da dovikne kćer, oduševljeno rušila trećeg.“Pomažem”, rekla je oduševljeno.– Pomažem ti, Brandi!Prije nego što je Brandi uspjela išta obraditi, iza nje se začuo trijumfalni rik, a ona se okrenula i vidjela Harryja kako skače ravno na nju, s više od tuceta neljudskih oštrica uperenih u njezinom smjeru. "O bože..." rekao je Niles, prepoznajući puls magične energije. Bilo je jasno da nije dorastao moći savjetnika, ne sve dok je imao toliku moć.
Oči su joj postale tamnozelene boje, a usne su joj se promijenile u točan ton bradavica.