100 najboljih besplatnih aplikacija za sastanke 2020. besplatna aplikacija za sastanke za 50+

Bez sumnje je znao da je pronašao pravu ljubavnicu..
Zamišljeno je žvakala dok se Daniel uvlačio u svoju T-kost u zrnu papra, a oči su mu se s poštovanjem okrenule prema dolje dok je jeo i zatekla se kako se pita za njega. Franklin je bio njegov uobičajeni seronja i ne bi joj ništa rekao osim ako ga ne pojebe, što ona neće učiniti čak i da je on posljednji čovjek na svijetu.– Dobro, gospodarice 100 najboljih besplatnih aplikacija za sastanke 2020. besplatna aplikacija za sastanke za 50+. Teško je uzdahnula i primijetila da je podigao pogled prema njoj, odložio pribor i brišući usta."Gospodarice? Yasmina?"Ustao je i zaobišao njezinu stranu stola, klečeći uz nju."Mogu li ti nešto pomoći?""Ne, ali hvala ti, Daniele. Dvostruke posude polako su hvatale njegovo meso, stišćući se svakim okretom sve čvršće. Yasmina je ubola komad filea zajedno s debelom kriškom gljive i gurnula ga u usta. Kad je jedva izdržao bol, zavrnuo je vijak još jedanput i posegnuo za ovratnikom. Mali šiljci uboli su mu vrat i on se trgnuo dok je provukao kožni jezik kroz kopču i čvrsto ga pričvrstio. Yasmina je povukla ruku i nabola još jednu krišku mesa, umočivši je u umak za odreske, a zatim prožvakala."Što bi učinio da me natjeraš da ostanem?"Njezine tamne oči zagledale su se u njegove."Jesi li doista siguran da je to ono što želiš, Daniele? Ako pristaneš biti moj rob, neće biti povratka."Glas mu je podrhtavao od uzbuđenja.– Da, gospodarice."Sada mi odgovori iskreno."Ona ga je ljutito pogledala, tamnim i tajanstvenim očima."Jesi li na koljenima otvorio moju omotnicu?"Daniel se izborio s knedlom u grlu i spustio glavu.– Ne, gospodarice."Shvaćam. Daniel je izašao izvan granica svoje stanice i posegnuo za njezinom rukom, okrećući dlan i povlačeći vrhove prstiju preko njezine. Molim vas, dopustite mi da vam pokažem kako mogu doći po vas. Mislim da bi bilo bolje da odem.""Onda mi reci što mogu učiniti da ti pomognem da ostaneš."Podigla je pogled prema njemu, iznenađena kad je čula žalobni ton u njegovu glasu."Zašto?"– Jer znaš zašto, gospodarice.

Podigao je manžetnu za testis i pažljivo namjestio svaku maticu u mehanizam, a zatim zavrnuo vijke. Desnom rukom je uhvatio usjev za jahanje i pružio joj ga, strpljivo čekajući da ga ona prihvati prije nego što je stavio ruke iza leđa i zatvorio drugu okovu.
Njegov posljednji čin pokoravanja bio je okrenuti se i ponuditi joj leđa i stražnjicu stranica za upoznavanje tina i andreasa.