Edo stranica za upoznavanje

Njezin samopreziran monolog prekinuo je zvuk otvaranja uredskih vrata. Od zvuka Lindinih visokih potpetica koji su udarali po podu s pločicama srce joj je lupalo. Linda je rekla: "Upravo si počela biti neuredna večeras, dušo."Sa osiguranim Candaceinim rukama, prešla je na svoje gornje noge -- koje je vezala za stolicu. Sljedeća je došla pita od bundeve.

Prije nego što ga je uspjela završiti, nakupina želea pala joj je na prsa."Jebati!"rekla je mahnito tražeći salvete. Gađenje u Candaceinim očima apsolutno ju je oduševilo.“Awww, ti jadna bebo”, rekla je Linda."Suočavanje s posljedicama za svoje postupke nije tako zabavno, zar ne?"Linda je prešla rukama po Candaceinim rukama, vratu i prsima, vrteći umak, umak od brusnica, pire krumpir i punivši sve zajedno. Bez obzira što sam učinio, taj je poriv i dalje bio prisutan."Candace je osjetila kako joj dah ubrzava. To nije istinita izjava o večerama za Dan zahvalnosti.2. Uz veliki trud uspjela je izblijediti iz crvene u ružičastu.

Linda je bacila pitu u Candaceino lice i kružnim pokretima raširila njezin fil koji je uključivao Candaceinu bradu, obraze i čelo, a zatim još jedan krug koji je prekrivao vrh njezine kose i oba uha. Ja - stvarno mi je žao, kunem se.

Zgrabila je šaku umaka od brusnica, izvukla Candaceinu košulju i na silu je razmazala po prsima edo stranica za upoznavanje. Morala je nešto reći, ali riječi su pobjegle. Sranje. Mrzim ovo.

Vidjevši da nema drugih dostupnih opcija, zakrenula je ruke preko vrha glave, stavljajući ljigav sadržaj ravno na kosu. Prihvaćanje, sjećaš se?Jednom je snažno trepnula, strepeći od nadolazećih muka, a zatim je kimnula.

Ali nisam znao koliki je promet tamo bio bi. Izvukla je bijelu kuglicu i smotuljak ljepljive trake, vratila se i rekla: "Otvori usta, draga."Candace, prakticirajuća budistica, vjerovala je da je prihvaćanje rješenje za patnju u životu.

I vjeruj mi, pokušao sam sve."Pošto je skinuta sva plastika, žlicom je promiješala umak od brusnica, šireći njegov kiselkasti, voćni miris."Meditacija, nikotinski flasteri. Ali život je bio samo užurban, pa u posljednje vrijeme nije dobro spavala. Njezin šok bio je dvostruk: 1. Ako je Candace morala biti iskrena prema sebi, nije bila besprijekorna jer joj je posao bio ugrožen. U svojih deset godina što je bila vlasnica tvrtke, Linda je vidjela sve.