Prihod od internetskih stranica za upoznavanje

Povukla sam se unatrag, odmaknula kosu s lica. Neće biti zainteresiran za mene.''Stvarno?ali ... Crna za tebe, Mitchell."Zveckali smo šalicama. To je ono najvažnije prihod od internetskih stranica za upoznavanje.

Mitchell je uključio TV. Počeo se kretati u meni, ljubeći mi vrat, lutajući tamo, teško dišući, grickajući i sišući kožu prije nego što se činilo da se sabrao i povukao od mene na svoje ruke. Zapravo, čak i da nije bio ...'Da, pa, moj zadnji dečko mi je rekao da sam previše žestoka za njega.

Ostatak večeri protekao je u divnom iščekivanju. Njegovi su prsti vješto raspetljali moj grudnjak i ja sam ga gurnula na obližnju stolicu, a zatim skinula hlače, udarajući ih u istom smjeru sve dok oboje nismo stajali samo u donjem rublju.'Wow', rekao je, a očima je preletjelo moje tijelo. Koliko dugo to radiš?""Već tri godine. Zamijenio je svoja usta na moju drugu dojku, nagnuvši se tijelom preko moje i osjetila sam njegovu erekciju kako mi pritišće nogu. U svakom slučaju, ne bih se trebao žaliti, držala mi je čašu za vino napunjenu većinu večeri. Nasmiješila sam se, a on mi se nacerio. Spustila sam se na laktove i pritisnula grudi na njegova prsa. Pogledao je izravno u mene.'Dragi Bože, Susie, tako si nevjerojatno seksi. Osjećala sam njegovu tvrdoću kako me pritišće što je izazvalo moj odgovor i počela sam ga ljubiti, polako, tako polako, stvarno ga upoznavajući. Počela sam se kretati, polako, zatalasajući kukove tako da se on pomaknuo u meni.

Bilo je malo prohladno one noći kad sam otišao, vjerojatno se brinuo zbog skupljanja samo u paru Speedosa. Nježno sam ga gricnula i osjetila kako se napeo, a zatim se zabio sve jače i dublje u mene, zapalivši moj orgazam tako da sam zastenjala i posegnula za nečim čime bih se usidrila.

Dovraga, ne, ali bilo je teško. "Ovo mi se čini malo nepravedno«, rekao je dok je izlazio iz traperica.

Inače crno, bez šećera.''U redu je, imamo mlijeka. Htjela sam ga sada.

Morala bih ga prekriti korektorom da ima traga.»Da, počinjem u sedam.dakle ...ti i Mitchell ...?'slegnula sam ramenima.'Sumnjam. Znao sam da je nevjerojatno osobna, ali sam ipak pitao.

Udubljenja, udubljenja, možda tragovi ugriza. Spustila sam se na njegovu tvrdoću, trljajući se o njega kroz naše donje rublje. Shvatio je nagovještaj i koljenom razdvojio moje noge, a zatim kleknuo između njih, još uvijek sišući i popravljajući moje bradavice dok je tako polako i izvrsno klizio u mene. Ima nas troje, ja, Mitchell i George. U svakom slučaju, večeras sam bio jedini samac i nije mi se dopadala ideja da budem ogrozd ili da se grčim u njihovom stilu, pa sam se spustio. Biti čovjek je britanska TV serija o vampiru (Mitchell), vukodlaku (George) i duhu (Annie) koji dijele kuću i pokušavaju živjeti normalnim životom...samo biti čovjek. osim što se nije udaljavao kao što je trebao. Poslije.

George je bio u kupovini. Oprostite, to je jako dosadno."Ulazna vrata su se s treskom otvorila i drugi je tip ušao mršteći se. Izvukao je košulju iz traperica i raskopčao pojas, pustivši ih da padnu na pod dok sam mu prolazila prstima ispod prsluka, osjećajući glatku kožu njegova trbuha, a zatim i meku kosu na prsima, gurajući mu materijal uz tijelo i preko glave dok nije stao ispred mene samo u svojim kratkim hlačama, a traperice su mu se skupile oko gležnjevi.