što upoznavanje znači na španjolskom

Zalupi se vrata. Osjećate li se hladno mokro?predmet koji ti maca usne. O Bože, pokušava li on natjerati tvoj um da izgubi razliku između užitka i boli?Počinje djelovati...barem trenutno. Počinjete sjediti i pokušavate poništiti napravu u koju ste smješteni. Osjećate kako rukama prelazi po vašem tijelu. Cesta je bila gruba, stražnji dio kamiona imao je donekle efekt buckboard-a, poskakivajući vas gotovo neprestano. Zatim pomoću neke vrste trake zapečati rubove tako da sada možete vidjeti van. Zgrabi te za grudi. Koristite kabele pričvršćene na zapešća kako biste vam pomogli u gutanju vibratora koji je zakopan u vama. Uložio sam sve napore da ti podmažem, Heather. Možete osjetiti njegovu spermu na vašim usnama kako se suši, dok se vaše vlastite tekućine polako suše.
Lizanje i povlačenje bradavice. zapravo sedlo.

Mmmmm, ovo počinje biti dobro. PUKOTINA!Leđa ti se savijaju i potpuno silaziš s njih dok ti dupe gori od boli."Sada, sad, vrati se. Iz nje zrači bol.
Ako ste dobri, možda ćete ih doživjeti."Klik. Zatim proizvodi set ključeva i otključava vam ruke s lisica. Postupak se ponavlja s drugom dojkom.

U osnovi kožno sjedalo s pričvršćenim vibratorom. Dok to radite, on odlazi.Čujete škljocanje gumba i zujanje elektromotora i vidite kako se kablovi polako povlače.

Gore noge, preko zategnutog trbuha, preko grudnog koša. Bol ipak nije dovoljna da nadvlada zadovoljstvo.

Vaše bradavice su povučene i rastegnute, povećavajući bol tamo...on nešto radi. Okrećete se i penjete se iz stražnjeg dijela SUV-a baš na vrijeme da vas povuku s nogu. Sad stenješ i plačeš.

Orgazam. To boli što upoznavanje znači na španjolskom. Osjećaji se miješaju, užitak dodaje bol, bol zauzvrat naglašava užitak. Bzzzzzzzzzzzz. Još uvijek ste u stražnjem dijelu SUV-a, on je u garaži.Čovjek te gleda."Dobro došli u svoj novi dom, barem na kratko."On pričvršćuje vaša zapešća na tešku šipku od punog drveta oko tri metra u širini.

Brojni okreti samo doprinose vašoj dezorijentaciji. Osjećate njegove ruke među vašim nogama, kako vas šire i razotkrivaju. Sad ih trne, svrbe ih od vibracija. Ponovo tražite kukovima i uspijevate ga uvući u sebe i skliznuti po njemu."Znaš li na čemu si, Heather?"Vi odmahnete glavom."Zove se Sybian.