Upoznavanje u Argentini

Kad se moja druga cimerica Ellie vratila s jutarnjeg termina s nekim dekanom, barem sam bio u krevetu i ispod pokrivača, ali sigurno je pratila svoj nos, jer je ušla i tražila sve detalje o tome što je zvala moj razvrat. Torba se stegnula na moj dodir, sve bore su nestale dok su se Jeffova jaja stegla. Prstima su mi izvrnule ukočene bradavice i probila sam se kroz nevjerojatan vrhunac, stenjući i ridajući poput mačke u vrućini upoznavanje u Argentini. Bila sam gola, a lice mi je bilo umazano com, a oči su mi zacijelo bile pune sirovog uzbuđenja koje sam osjećao.
Bio sam mlad i gladan pudinga i bio sam spreman naporno raditi da ga dobijem. Nije trebalo puno ovoga prije nego što sam doživjela vrhunac orgazma. Ispruživši ruku, pronašla sam njegova gola prsa i vukla prste prema dolje dok nisam osjetila pojas njegovih bokserica.
Izbliza sam se divio plavim žilama, koje su izgledale spremne probiti kroz njegovu kožu. Jeffovi udarci ubrzo su postali dribling u juhu, a zatim i tanka curka, ali ja sam nastavila sisati, željela sam još, trebala sam još. Njegov kurac napravio je njegove kratke hlače u šator, pa ih je skinuo s njega i počeo drkati, zureći u mene.
Izgledao je zbunjeno, pa sam nastavila govoriti."Mmmm, sigurno si ukusan."Nagnula sam se naprijed i počela mu lizati bedra."Misliš... Oči su mi zasuzile od intenzivnih okusa njegovog dolaska i njegovog znoja, i od mirisa koji se dizao iz moje pičke koja šiklja i oceana vlastitog soka ispod mog dupeta. Automatski sam skočio unatrag kako se ne bih začepio -- i gotovo istisnuo život iz njegove nježne vreće. Desnom sam ga rukom milovao, dok sam lijevom rukom mazio njegova natečena jaja.