Zabavljaju se dva mjeseca škorpiona

Prišla joj je. Nisam znao kakvo iskustvo ima ta djevojka pa sam bio spreman biti prilično elementaran oko cijele ove stvari s njom, ali ona je od početka bila stručnjak. Moja sperma je još uvijek bila u njezinim ustima dok se oslanjala na kauč, spuštajući orgazam. Nije naučila lekciju od prije kad si ušao, zar ne?"upitala sam, a zatim se vratila unutra. Baš kad sam to pomislio, Jamie i Kat izlaze iz njezine sobe i, iako ništa nisu rekli, primijetio sam ih. Umjesto toga, stao sam i čekao da osjećaj umre.

Nemoj se ponašati kao da pokušavaš ne biti otkriven zabavljaju se dva mjeseca škorpiona. Bio sam izgubljen u trenutku kada mi je Kat vratila stvarnost."Ne pucaj u mene, tata.

Gledala je u njihovom smjeru dok je nastavila jahati moj kurac."Misliš na macu moje kćeri, zar ne?"šapnuo sam joj."Zašto je ne odvedeš u njezinu sobu i ispuniš svoju fantaziju?"Okrenula je glavu i pogledala me kao da je zbunjena. Bili su na boku, a Jamiejeva su leđa bila prema meni kao što se vidi u zrcalu.
Ovo je iz minute u minutu sve više uključeno, ali igrat ću.– Kasnije ću morati kazniti mamu.rekao sam, naginjući se jezikom na njezin klitoris."Hoćeš li poševiti mamu i pokazati joj tko je šef?"upitala je između udisaja."Morat ću. Primaknula se bliže i kleknula preda mnom čim je stigla. Posegnuo sam i stavio joj ruku preko usta i povukao tako da je bila više u stojećem položaju.– Moraš šutjeti, da nas mama ne uhvati.rekao sam, nastavljajući ulogu koju sam imao prije. Protrljao sam kurac gore-dolje njezinu macu pazeći da smo oboje spremni. Jamie je bila u običnoj bijeloj majici i gaćicama, a Kat je bila samo u gaćicama i ništa više. Opet sam se našao u preopterećenosti slikama i osjećao sam se kao da ću svršiti.
Sharen je bila okrenuta prema susjednom zidu tako da sam mogao vidjeti njezinu stranu i uskoro ću gledati kako Jamie ubacuje svoj gumeni penis u njezinu tetu. Kurac mi se stvrdnuo dok mi se u glavi stvorila ideja. Mogao sam vidjeti Šareninu glavu zakopanu između njezinih nogu. Nisam odmah bio zapažen jer su bili usred razgovora, ali na kraju me je Sharen primijetio i poželio mi dobrodošlicu u grupu.– Pa vidi tko nam se opet pridružio!najavila je svima. Nisam mogao vjerovati da je to rekla trenutak prije nego što je moj kurac stavila u svoja usta. Nisu promijenili položaje, ali Kat je gledala u prizor.

S obzirom na sve što se danas dogodilo, to ne bi bilo najčudnije."Je li to ono što želiš, djevojčice?"upitala sam, igrajući njezinu igru."Idi sjedi na kauč i raširi noge. Odlučio sam provjeriti tu teoriju."To je prilično nestašno od vas dvoje, ližete jedno drugome macu. Nježno me mazila gore-dolje.
Gledao sam njezinu guzicu dok je krenula prema Jamieju i Kat. Do tada mi nije sinulo da, dok smo mogli vidjeti unutra, oni mogu vidjeti da li netko proviruje. Okrenula je oči prema meni dok sam pomicao ruku na svoj još uvijek tvrdi penis i gledala me kako ga milujem.

Cijela ova stvar me je oduševila i jaja su mi se spremala eksplodirati. Prišao sam joj bliže, posegnuo oko nje i počeo joj milovati sisicu. Mislio sam da je sve to bila benigna igra uloga i bio sam u redu s tim sve dok nije bilo seksualnog kontakta između mene i Jamieja.

Ponovno sam ih promatrao u zrcalu dok su mijenjali položaje. Posegnula je u svoju ladicu stolića, izvukla remen i stavila ga.– Vjerojatno ćeš mi to učiniti, ljubavi što tražim profil za upoznavanje. Govorila je o Jamieju."Jamie radi dobar posao, ha?"upitala sam, poigravajući se. Bilo je pomalo nelagodno vidjeti Jamieja tamo golog, ali ja sam stajao na isti način. Kat se pomaknula da sjedne do Jamieja, a Sharen me odvela do drugog kauča."Noć je mlada i imamo o čemu razgovarati", rekao je Sharen, "Zašto nam ne donesem piće i grickalice, a kad se vratim, počet ću."Izašla je iz sobe i nisam se mogao ne zapitati gdje je zapravo počela ova priča.

To nije bilo nešto što bih pomislio da ću reći prije dva sata. Da je ovo postavljanje zrcala također bilo dio scenarija.