Bagels kava dating

Sramežljivo si se izmigoljio dok si mi pomogao odabrati točno ono što ću ti modelirati tijekom naša tri dana zajedno.

Ovo je fantazija, samo san i fantazija. Već sam pripremio niz nagrada za izvrsne odgovore na vaš trening i stroge kazne za neposlušnost. U ovom trenutku, najbolje je da vas jednostavno pustim da pričate o tome, citirajući vas točno onako kako ste mi to s poštovanjem izvijestili (kao što ste bili obučeni da mi se obraćate) kasnije tog tjedna kada smo razgovarali: "Gospođice Stacey Lynne, Fantazija mojih snova i vlasnik svih mojih orgazama, uslijedio je nevjerojatan orgazam.
Kad to nije uspjelo, podsjetili ste je na društvene obveze koje ste ona i vi preuzeli, a ona je odmah slegnula ramenima. Ona je pristojno odvratila, lijepo se osmjehujući i gotovo šapćući: "Sada je sav tvoj.
I također se nije trudila spakirati tvoju pidžamu. Ona je bila sretna, a ti si bio još sretniji zbog nje. Svima je muškarcima rečeno da su prošla desetljeća, ako ikad, otkako je vaša žena bila na pravi način zadovoljna i upućena da je trebaju krenuti s neobuzdanom željom, bez ograničenja od samog početka.
Napravila je frizuru, kompletnu pedikuru i manikuru, depilirala je noge i pazuhe, a stidne dlačice podšišane baš kako treba. Ja bih više rekao kao moćni kaktus!"Sada su se svi smijali s njom. Ostao je samo posljednji.
"Kad sam mislio da si gotov (nije bilo načina da to stvarno saznam, budući da je tvoj mali kurac još uvijek imao kontrakcije i grčeve dugo nakon što je posljednja kap ogromne ejakulacije izašla iz te tvoje malene mokraćne rupice), odvezao sam remenje a ti si pao na pod, noge slabe i klimave, ruke bistre, oči razjapljene, usta tako osušena da sam morao piškiti pravo u tebe, iz straha da ćeš dehidrirati. Remen oko struka pobrinuo se da se ne možete pomaknuti u zadnji čas.
Testisi su ti bili toliko bolni i toliko natečeni od svih pljuskanja okolo da sam ti čak dao prsten na napuhavanje na koji si mogao sjediti sljedećih nekoliko dana kako bi ih držao s puta. Osjećao si mješavinu olakšanja što izlaze i nostalgije što napuštaju tvoj mali kurac. Već sam ti rekao i ponovio da ne želim Amandu tamo. Konačno joj je bilo dopušteno pogledati slike i video zapise čak i prije nego što sam ih sve objavio na internetu kako bi se svi mogli diviti, i čula tvoj glas dok sam te tjerao da razgovaraš o tome preko telefona. Stalno si bio čvrst i uspravan koliko se razumno može očekivati ​​od čovjeka s tako malim kitom.
Pogledao sam vrlo pažljivo i pomno baš dok ste vi gledali na TV-u ispred bagels kava dating. Za naše prijatelje bila su to tri dana pronalaženja radosti i užitaka biti sa svojom suprugom na otvorenom.. To će ga natjerati da dolazi k tebi."Bio je to najistinitiji izraz nježne, ženske ljubavi, riječi koje samo dvije žene mogu razumjeti što znače. Pazite da se igla ne pomiče s jedne strane na drugu ili gore-dolje.

Od početka ste očekivali da ćete biti skinuti goli i fizički i emocionalno zlostavljani. Za nju je to bio dugi vikend samootkrivanja, beskonačne kopulacije i biseksualnosti, neprestanih analnih i vaginalnih odnosa i obilnog oralnog seksa. Kad sam to utvrdio, napravio bih malu pauzu kako bih se odmorio, popio puno vode i popiškio ti se u usta, a zatim preuzeo slike s fotoaparata i oslobodio prostor na memorijskoj kartici. Isprva sam bila stvarno nervozna i nesigurna kako da je ubacim u tvoj mali penis. S nevjericom ste zurili u TV ispred sebe, vidjeli kako je svaka igla duboko ušla, i nekako se čudili kako ste se dobro počeli osjećati. Druga i treća igla su ušle, a do četvrte sam već bio prilično dobar u tome.
Sve što niste znali je kakav će to biti osjećaj. Nastavite polagano i ravnomjerno vrtjeti dvanaestu iglu koliko god želite."Pogled na sat rekao mi je da uskoro svemu dobrom mora doći kraj. To se jednostavno nije moglo dogoditi.