Koja je razlika između aplikacija za upoznavanje

Taj 'tata' vjerojatno jebe neku drugu ženku, ili ženke, pa stoga ne brine o njoj.

Sada bi trebao znati da tata nije samo iz hira smislio tvoju kaznu koja je razlika između aplikacija za upoznavanje. Nije bio zabrinut za bilo kakvo zadovoljstvo koje sam možda osjećala, niti bilo kakvu bol. Tata je oslobodio svoje prste, brišući ih o moje pocrvenjelo dupe."Patetičan."Pljunuo je, udarivši me još jednom bičem.

Bože, nadao sam se da to nije važno."Tata, molim te!"Dahnula sam, na rubu suza. Mogla sam osjetiti Njegove oči na sebi, kako me ispituje. Dva tjedna?Nisam mogao izdržati ni jedan, kako sam trebao izdržati još dva?Nije bilo pošteno, ali znao sam bolje nego izazivati ​​tatu. Rekao je, kao da bi to mogla biti i prijetnja i obećanje. Umjesto toga, odlučili ste izbaciti svoje otrovno sranje kod pisca koji je prvi put napisao i niste pružili ni malo konstruktivne kritike. Onda se ta ruka vratila na moje dupe."Ovaj put neću biti blag prema tebi, djevojko."Tata je rekao dubokim i čeličnim glasom."Pucanje za kaznu nije kao udaranje za igru. Nije gubio vrijeme udarajući se u mene. Gurnuo je moju haljinu uz moja leđa i njegove su ruke na trenutak otpale. Razumijete?"Jebati.
Nije ništa rekao, samo je podigao obrvu, čekajući moje priznanje krivnje. Poslušala sam, prišavši stolu, položivši obje ruke i podlaktice na njega dok sam se naginjala naprijed, a guzica mi je bila usmjerena prema van, razdvojenih nogu. Srce mi je poskočilo od strepnje."Ti si Me trostruko neposlušan, pa mislim da je pravedno da tvoja kazna bude trostruka.

Vrijeme je za svježe baterije i traženje posla.. Dakle, prvo, produžujem tvoje ograničenje orgazma za još dva tjedna."Suspregnula sam jecaj. Ali znao sam bolje nego to reći."Da gospodine."Promrmljala sam, spuštajući pogled.

Osjetio sam kako tatina velika ruka prelazi preko jednog magarca, gotovo milujući. Kad me pozvao u svoj ured, točno sam znala o čemu će se raditi. Podnošenje i kazna su obavljeni dovoljno dobro i iako bih se osobno pobrinuo da ona dosegne vrhunac u takvoj situaciji, s obzirom na ograničenje, vidim zašto ova osoba nije. Zacvilila sam na bol, ali On nije prestao. Dobio je još nekoliko udaraca dok me jebao, pljuvajući imena i uvrede dok je to činio. Nije mu trebalo dugo da eksplodira, ispraznivši svoje vruće, ljepljivo sjeme duboko u meni.Čvrsto sam stisnula mišiće oko Njega, želeći zadržati što više u sebi. Odmarala sam se u Njemu, uživajući u mirnom zujanju posljedica."Mmm, da tata?"promrmljala sam, pospana u svojoj izmaglici.– Nemoj misliti da sam zaboravio tvoj treći dio kazne.
Počeo je, ustao sa svoje stolice i krenuo da stane ispred mene. Moraš naučiti da tvoji postupci imaju posljedice.
To što je tip kreten nije jednako tati. Znao sam da to neće potrajati. Mislim da se mogao malo razvući, ali za brzo čitanje dobro radi svoj posao. Na stenjujuće kuckanje anonimnog komentatora prije mene?Odjebi. Trebalo mu je samo mjesto da svrši. Osjetila sam kako me bulbusasta glava Njegovog debelog kuraca pritisnula, a zatim je gurnuo unutra, ispunivši mi macu jednim dugim udarcem. Tata je bio prosječne muške visine, ali u tom trenutku mi se činilo da se nadvio nad mnom. Sada svi griješe i tata može oprostiti poneku, ali ovo se nije dogodilo samo jednom, zar ne?""Tako je. Ali to nije bila poanta. Tati se to nije svidjelo.