Cloud9 brzi izlasci i događaji za samce san diego ca

Brzo je otrčao u trgovinu i vratio se za nekoliko minuta."U redu, imam neke biljne stvari. Počeo je lizanjem male trake stidnih kostiju iznad njezina mokrog proreza i ona je to cijenila. Pogledala ga je kako bi ga pitala što je zadnja stvar? "Morat ću te natjerati da vrištiš naglas tako što ću uživati od mene." rekao je. Bila je spremna učiniti sve kako bi prodala svoj nastup sutra, ali nije to željela tako jako. Oči su joj se zakolutale i zarila mu je duge nokte u ramena;Duane je znao da je učinio pravu stvar jer su njezini orgazmični sokovi tekli na tipke klavira i na njegova prsa. Njezini sokovi tekli su na njegov penis koji je sada bio mokar. Sada je bila spremna dosegnuti vrhunac kada ga je Duane uhvatio za ruku i stavio je ispod njezina pupka i neposredno iznad njezina grma. Alicia se složila tihim glasom. Pokušala je progovoriti, ali je shvatila da još jednom uopće ne može govoriti. Polako je ušao u njezin klitoris, ali je za nekoliko sekundi skakao gore-dolje poput skakača na njezinu natečenu macu.
Ošamarila je Duanea po licu, pokušavajući maknuti s nje jeftin poljubac izmišljanjem o razmjeni tjelesnog otpada.– Žao mi je Alicia, očito to nije bilo rješenje.rekao je Duane. Nakon tih deset minuta pokušala je razgovarati i shvatila da to nije uspjelo, ali joj se glas vratio pomalo hrapav."Pa postoje još dvije stvari koje možemo učiniti."rekao je Duane."Što je to?"upitala je Alicia. Pa je stao, sagnuo se i nježno joj uzvratio poljubac i šapnuo joj u uho."Prevrni ti bi-rasnu drolju da ti mogu dati okus od čega sam zapravo napravljen."šapnuo je.

Duane je znao da mu je vrijeme isteklo i nastavio ju je udarati. Duane je znao da će je to iznenaditi, ali je to ipak učinio.

Alicia je zatvorila oči i polizala njegov znojni triceps. Sada je počeo raditi sklekove i nakon dvadeset i pet uzastopnih puta zalijevao se otpadom."Njoj ide, samo ga poliži."rekao je Duane. Duane je vidio svoje ljubičasto donje rublje nosila je za ovu posebnu priliku. Kinez je rekao da ima veliku sposobnost iscjeljivanja grla pa ovdje."Duane joj je pružio biljnu pilulu i ona ju je uzela bez oklijevanja. Odmaknula se od klupe i čudno ga pogledala.
Duane bi uskoro ušao na njegov jezik u njezinu kutiju i kroz njezine vaginalne stijenke u kojima su se nalazili njezini sokovi. Duane je spustio traperice otkrivajući njegov natečeni crni član s izbočenim venama, a glava je bila čisto ružičasta."O ne! Ne radim to sranje. Oboje su se vratili svojim normalnim poslovima kao pozornik i superzvijezda. Duane je nježno pritisnuo to mjesto, a njegov veliki crni penis okrznuo se o njezinu G-točku dopuštajući joj da postigne orgazam. Zabila mu je nokte u leđa i bijesno ga pogledala u oči s izrazom boli.
Duane je sjedio na klavirskoj klupi tik uz Aliciu, pomaknuli su se jedno drugom prema usnama;Alicia se nije usuđivala pogledati dok je zatvarala oči. Kako se približavao, Alicia se još više uzbuđivala i samo je htjela da joj pojede mokri razrez cloud9 brzi izlasci i događaji za samce san diego ca.
Alicia će zauvijek zahvaljivati ​​Duaneu i njegovom velikom kitu koji joj je pomogao nastupiti na Video Music Awards..