Restoran za sastanke u chittagongu

Zakopavajući ga što dublje mogu, skupljajući i uživajući u okusu vaše strasti. Mišići tvog slatkog lukavog grčeva stišću moje prste. Uzimam prstima iz staklenke i dok Kenny G svira u pozadini umasiram vam kremu na čelo. Nemoj se usuditi stati."Cijelo vaše tijelo je u pokretu.
Moji prsti koji su još uvijek na tvojoj G-točki počinju se brzo vrtjeti oko nje. Ližem ga, a zatim ga usisavam između usana i nježno ga grickam zubima, čineći da se tvoji bokovi više pomiču pokazujući mi da to radim kako treba. Tvoje obrve, tvoji obrazi, tvoja čeljust i brada. Moje lice samo nekoliko centimetara od tvog za mačku.
Zatim podižem tvoju nogu, milujem i masiram ti oba stopala. Postaje glasnije. Ima vas još toliko za masirati. Poližem do vrha i preko tvoje haube i onda krenem niz drugu stranu. Nakapam ulje na tvoju lijevu dojku i krećući se u krug, spiralno dižem ulje do tvoje tvrde bradavice i pustim da ulje potpuno obloži tvoju bradavicu i da se spusti dok ne bude premazana. Moj je jezik kao zmija koja se u tebi plete i izvija. I sjedni mi na pete. Zatim se mijenja i vrti oko malog kvrga zadirkujući i uzbuđujući vas više. Sjedim na trenutak i samo buljim.

Ulijem toplo ulje u jednu ruku, protrljam ruke i počnem razmazati ulje po leđima u nježnim, ali čvrstim potezima od tebe do vrata i natrag dolje. Prestajem, prerano za to. Kukovi ti se odguruju od kreveta dok ti se s usana izmiče jauk.
Zavalim se na potkoljenice i kažem: "Dušo, okrenite se da vam mogu napraviti prednju polovicu."Prevrćeš se i otkrivaš mi svoje prekrasno tijelo restoran za sastanke u chittagongu. Moja namjera je da vam masiram trbuščić, a zatim pomaknem noge. Zaobilazim tvoj čvrsti mali gumb i nastavljam niz tvoju drugu vanjsku usnicu. Uzvratim osmijehom i onda me nema.
Teretni vlak je napustio kolodvor, ostavljajući lijepu i istrošenu putnicu. Dok se opuštaš, opet napadam tvoj klitoris. Raširila sam ti bedra šire i legla između njih. Razmazala sam ulje po koži tvojih grudi, klizeći rukama oko svake nevjerojatne brežuljke. Pogledam ti u lice i vidim kako viriš iz jednog oka s kapkom. Ponavljam postupak s vašom desnom dojkom.

Uzimam vruće ulje i stavljam mali dio u dlan i milujem ga u tvoj vrat i preko ramena masirajući i milujući. Stavljam ruku na donju stranu svakog vašeg blaga.

Kružim oko njih šireći ulje.