Ist speed dating sinnvoll

Gledam ruku koja mahnito trza klitorisom dok joj se pička grči oko tvrdog osovine u njezinoj mački. Dobro da je cesta bila pusta. Sada moje usne mačkice vlažno ljube improviziranog kurca dok ga polako podbojem, pomalo unutra i van ... Zatim sam trljao krugove oko glatke male budale brže, brže, brže dok nisam pomislio da će se zapaliti."Ugggggaaaaaaggh!"Došao sam uz vrisak i auto je izletjelo na led. Jedna ruka drži klip da kuca dok drugom radim na računalu. to je pravo paljenje.

Dok sam se zavalio u hrpu jastuka, noge su mi se raširile, a prvi nalet hladnog zraka udario je u moje usne."Oooooohhh, dobro je biti kod kuće."Palim laptop i moja pička počinje sliniti u iščekivanju.Čak i na poslu, ta melodija pokretanja Windowsa otežava mi klitoris. Zgrabim dildo du jour i krenem prema spavaćoj sobi u kojoj se moj laptop tiho punio od sinoćnjeg jebanja. Grutanje i vrisak blaženstva na ekranu šalju i mene preko ruba.

Kad se prva eksplozija stiša, moje maženje klitorisa usporava se kako bi pomuzeo svaki slatki grč. usne su mi tako natekle i vlažne dok su drhtale i vibrirale.

Svaka neravnina i rupa poslala je struju radosti kroz moju macu ist speed dating sinnvoll. Jedne sam večeri čak protrljao pupoljak o ekran računala kako bi se njih dvoje mogli međusobno suočiti dok ja siđem.

Dildo mi je prekriven slatkim kremom za pičke i curi niz moju guzu na krevet. Vidjeti ih kako gube razum od ekstaze, kako glasovi ritmično gunđaju sve više i više dok konačno ne puknu, ...

Kad dođem kući, samo tri koraka do kuće i gola sam od struka naniže. unutra i van ... O, Bože...
Klitoris mi se otvrdne samo od hodanja po kući, a vibracije od vožnje u autu tjeraju mi ​​jezu kroz prepone. Noge mi se toliko tresu da mi se trbuščić počinje grčiti od užitka. Rezultati su uključivali web stranicu s besplatnim amaterskim videima seksa u svim mogućim položajima i iz svakog kuta. Postala je opsesija do te mjere da uzimam slobodne dane samo da ležim u krevetu dok mi pička siše prst, debela gumena drška žlice, boca šampona ili bilo što drugo što mogu kliziti unutra i iz nje. moj ljubavni tunel.

Moje misli stalno su o seksu i sve oko sebe procjenjujem kao nešto što mogu ili ne mogu koristiti da pojebem svoju slatku macu. Bio sam između veza, tako da redovito petljanje sa svojom pizdom oslobađa napetost dok se ne pojavi netko novi. Stenjem i jebem se u taktu s njom dok mokrim prstom ližem klitoris. Cijeli dan, svaki dan, moja je potpuna svrha vratiti se kući i cijelu noć se igrati u treperavom svjetlu tog filma.

Vrh ograde bio je načičkan tisućama glatkih izbočina i kvržica koje su milovale moj vrući tvrdi klitoris dok sam klizila po hladnoj mokroj osovini. Trzaji jednog prsta pomiču po mom klitorisu sve brže i brže dok ne eksplodiram."Aaaaaaaagggggghhhhhhhh oooooohh fuuuuuck!"Kukovi mi se podižu s kreveta dok mi se pizda steže, a klitoris podivlja od užitka.

Jednog prohladnog dana upalio sam grijanje sjedala u autu i odvezao se do grada seoskom cestom koja je bila neravna od nagomilanog snijega i leda. Mmmmmm spavam iscrpljena nekoliko sati, a onda se probudim uz svoju gladnu pičku i pulsirajući klitoris koji čezne za maženjem. Iz nekog razloga, u zadnje vrijeme sam napaljenija od koze. Sve što sam ikad volio gledati bila su muška tijela, pa sam bila stvarno iznenađena kad sam se zatekla u potrazi za ogromnim klitorisima. Budući da sam u ovom stalnom stanju uzbuđenja, uvijek tražim nešto novo da potaknem svoj apetit.

Obično mogu dobiti još jedan do dva dobra zajebavanja prije jutra, ali onda radni dan počinje ponovno.jedva cekam petak.... Prstima mi trzavo ukucavam URL porno stranice na kojoj čeka lijepa clitty. Počinjem stvarno pumpati sada, moja maca siše i zateže svakim zabojem uboda sve dublje i dublje, dok gledam kako se prozirna plastična sisaljka za klitoris nježno stavlja preko ogromnog klitorisa na ekranu."Ooooooooh aaaaahhhh oooooo," ja stenjem zajedno s bezličnom djetešcem dok se njezin nabijeni klitoris uvlači u prozirnu cijev. Prsti su mi bili mokri kao moja maca.
Evo ga... Osjećam kako mi tvrda osovina udara u samu srž, izvija se i klizi van."Uuuuggggghhhh awwww."Jedva čekam više, sad mi se nabijam na pičku nekontrolirano."Jebi, jebi, jebi..." dahtam ujednačenim dubokim punim potezima definirati radiokarbonsko datiranje jednostavno.