Problem u aplikaciji za upoznavanje

Počeo sam biti mokar u gaćicama dok sam prevrnuo navijačku suknju i gledao u njezine uske bijele gaćice. Pročitajte moje komentare za prvi dio.

Dok sam uživao promatrajući njezine dupe obraze kako se stisnu, podigao sam pogled i vidio kako Gray Bush jednom rukom drži Susan za kosu, dok je drugom držala ruku iza leđa, oboje su krenuli prema drugoj spavaćoj sobi. Jill je užasnuto pogledala "Što radiš, prestani mirisati moje donje rublje."Bez razmišljanja je skočila s sofe i pokušavala zgrabiti svoje ružičaste tange iz Lizardove ruke koji ju je vrtio poput trofeja. Uhvatio sam je za njezin majicu s navijačicom i privukao njezino lice u svoje tada su nam se usne spojile. U međuvremenu je Lizard bio u Jillinoj spavaćoj sobi i preturao po njezinim crtežima. Bila je to moja sestra koja je vikala u pomoć, ali ustati je bilo nemoguće jer je Grey Bush stajao iznad mene i uputio mi svoj zlobni osmijeh, čak se počela smijati. Moje lice i usne bile su prekrivene ljepljivom tekućinom. Velika pogreška jer Jill nije bila dorasla tom mršavom zlobnom stroju za jebanje. Mlada ljepotica pokušala je vrisnuti, ali joj je glas bio prigušen dok je onaj ružni zatvorski Dyke počeo jahati njezino lice svojom dlakavom pičkom. Zatim je povukla stolicu i sjela pokazujući nam svoje međunožje bijelih gaćica. Dok sam mljeo svoju macu preko njezina lica, mogao sam osjetiti kako joj podignuti nos dodiruje moj klitoris koji je počeo biti mokar, stvarno mokar dok sam osjećao kako mi sperma curi iz moje pičke dajući toj mladoj kujici mokro lice. Njezina je bluza bila poderana, male kapljice sokova došle su do žutog grudnjaka ostavljajući male mokre mrlje. Napokon sam je dobio gdje sam je želio, bila je pola na podu, a pola na krevetu. Oboje smo bili na koljenima, okrenuti jedno prema drugom, ja u donjem rublju, ona je još uvijek bila odjevena u svoju veselu odjeću. Kad sam počela prskati sokove, povikala sam. U međuvremenu, straga, čudna lezbijka s jarkoplavom kosom irokezica i dalje je pokušavala maltretirati Jill. Okrenuo sam se Susan i ona je shvatila što radim problem u aplikaciji za upoznavanje. Sivi Bush je vukao Susan za njezinu dugu plavu kosu, bacio je na pod i naslonio je na kraj sofe s glavom naslonjenom na ruku. Počeo sam kašljati jer su mi sitni pramenovi njezinih dlačica bili u ustima i grlu."Kunem se da ću te ubiti zbog te odvratne stvari, nisi čovjek, ti ​​si čudovište, čudovište lezbijka perverznjak."Gušter je vukao Jill za konjski rep i bacio je na krevet, a ona je oblizala usne ugledavši svoje bijele gaćice. Hvala. dating otrovni bršljan bi uključivao. Tako ću je jebati. Znaš kakve gaćice govore Jebi me na leđima. Jill je odmah povukla svoju veselu suknju kad je shvatila u što taj perverznjak gleda."Što gledaš, ja sam dobra djevojka, a ne bolesna Dyke kučka."Jill je ustala na koljena s rukama na bokovima."Što radiš, obuci se, neću te ljubiti niti se družiti s tobom, ne znači ne."Gledao sam tu seksi kučku veseljaka dok sam polako skidao narančastu zatvorsku odjeću. Ta jebena pička me izbacila iz škole, ali život ima način da preokrene stvari i ipak ću se osvetiti.
Bilo je po meni i njihova je bila kosa, kosa na mom licu, moje usne čak i na vrhu nosa. Prije nego što ste shvatili, vukla je lijepu navijačicu za svoj plavi konjski rep natrag u svoju spavaću sobu.

Ta glupa arogantna kuja koja je mislila da ću ih odvesti u Victoria Secrets, a onda je naletjela na mene kao neka pička koja zadirkuje i očekuje da ću biti njezina igranka. Jeziva stara kuja spriječila je svoju ruku da se popne više uz moje bedro, ali je umjesto toga napravila male krugove vrhovima prstiju na mom tijelu. Bila je možda 10 stopa udaljena od mene i moje sestre Jill tada je izlajala svoje naredbe mlađoj po imenu Lizard."Pretražite mjesto da vidite ima li još netko ovdje i potražite oružje i gotovinu.""U redu, ali nemoj jebati navijačicu dok me nema, ona je moja."Razmišljajući brzo, Jill je polako prekrižila noge dopuštajući tom puzavcu da dobro pogleda njezine bijele gaćice. Bila je toliko zaprepaštena da Jill nije odoljela mom poljupcu, ali tada sam osjetio kako me odguruje i lupa mi lice."Što nije u redu s tobom, perverznjakom, nisam ti dao dopuštenje da me poljubiš."Tada sam ga izgubio i hrvao se na krevetu s onom kučkom koja zadirkuje. Flert, flert izluđuje je ona će pogriješiti pa sam prekrižila noge baš kao što je moja sestra Jill izložila na nekoliko sekundi svoje žute gaćice onoj staroj ružnoj kujici, funkcioniralo je dok je oblizala usne i počela trljati međunožje njezine zatvorske izdane gaćice."Zašto te tvoj prijatelj zove Grey Bush to zvuči tako seksi i da budem iskrena, za mene je to jako uzbuđujuće."Jill je dodala, ako nas odvedeš u grad, mogli bismo otići u Victoria Secrets i kupiti neke stvarno seksi stvari.

Susans su oči bile širom otvorene kad je Gray Bush počela skidati donje rublje otkrivajući džunglu srebrno sivih stidnih dlačica. Nakon što je pronašla ono što je tražila, vratila se da se pridruži ostalima u dnevnoj sobi. Seksi navijačica bila je licem prema dolje na tepihu, moja stopala su joj držala glavu na mjestu, noge su joj bile raširene oko mog struka.
Stalno sam si govorila, drži se, čekaj da su se skoro vratili i prevari ih nekako, nekako, flertuj s njima, samo flertuj s njima. Nastavite pisati. Shvativši da je njezin žuti grudnjak sada izložen učenim očima stare vještice, pokušala je zatvoriti bluzu samo da bi joj ruke otjerale. Izgled nekoga tko nema kontrolu nad svojom budućnošću bio je za mene stvarno uzbuđen, podsjetio me na moje dane u srednjoj školi kada sam napravio potez prema ovoj lijepoj djevojci, veseloj kuji poput Jill.