Izlaziti sa ženom kolerikom

ahh... Jorgeov je penis bio ukočen i spreman, a on se nacerio."U redu."Uhvatio ju je za bokove."Spremi se, Britney. Uđi, Giorgio!"Kamere su bljesnule kad je Britney izašla iz limuzine. Pogotovo ako za tebe hodam u bikiniju.""Pa što? Zgodna si u bikiniju."Lindsay se nasmijala."Hajde izlaziti sa ženom kolerikom. Wilmer, Harry i hrpa drugih na tom njenom popisu. Auto se odvezao.

Nisam mislio... Britney je zateturala iz bazena i zamahnula glavom naprijed-natrag, prskajući višak vode s kose. Britney je obišla bazen.
Previše posla, i previše kamera okolo. Justin, K-Fed, njezin najnoviji dečko...nisu bili bitni. Britney je primijetila kako zaposlenici kolutaju očima dok je Lindsay pokušavala glumiti savršenu hostesu.

Hvala. Britney je viknula.
Jednog dana na vrelom suncu u Lindsay's Mykonos resortu, i ponovno se osjećala kao dijete. Britney se upravo vratila s probe sa svojim plesačicama, pa je odjenula ružičasti sportski grudnjak i uske crne kratke hlače. Stvarno dobro."Njegov ju je penis ispunio, a njegov dah na njenom licu mirisao je na cigarete i votku.
Nije povalila tjednima. Lindsay je sjedila u svom krevetu u gaćicama, gledala u svoj laptop i gledala snimku od danas. Pokušavala je misliti na posao s reality TV-om — čak i dok joj je maca postajala sve toplija i toplija.

Kvragu - Lindsay je svirala sve Britneyine hitove. Zagnjurila je lice u jastuk, teško dišući. Neke su djevojke bile zgodne. Samo - daj mi minutu..."Britney je sjela, iznervirana i frustrirana."Nemoj ga otpustiti, Lindsay. Mladi crni momak lebdio mu je na leđima, a veliki kurac mu je virio na gaćice.
Britney je zatvorila oči.