Stranice za upoznavanje uk

Niti donjeg dijela bikinija popeli su joj se preko traperica, a kravate na bokovima jedva su virile preko trapera.
Nije je bilo prokleta skoro 2 sata kada sam se spremao otići i vidjeti je li uopće još tamo stranice za upoznavanje uk. I vi biste je trebali tako zvati. Put do bolnice bio je kratak. "Ooh, znaš, zar ne.Što kažete na ovu također?" upitala je, skromno i podigla drugu sisu. Prokleto sam skoro propustila izlaz. Ušao sam u kuću i pogledao upute na paketu koji sam dobio. Ustala je s kauča."Mogu se sjetiti gotovo 12 razloga da se spojimo", rekla sam tiho dok je Slave otišao u susjednu sobu na pivo."Prvo, to bi bila dobra kazna za Roba.

Imaš lijepo, čvrsto dupe u obliku srca i želim ga vidjeti kako se njiše."Slaveina se glava okrenula i lagani osmijeh prešao joj je usnama - prvi za tjedan dana - a njezino se dupe seksi seksi ljuljalo svakim korakom sve dok nije nestalo unutar ulaznih vrata. Ramena su mi se istog trena ispružila i stajao sam otprilike jedan inč viši."O sranje", rekla je Kris.“Bez krvi, Bran”, dodala je i krenula kroz vrata. Slave je izašao na ulazna vrata, u toplesu, na podnevno sunce. Slave je sjeo na kauč s moje lijeve strane, a Mel s moje desne strane.“Pa daj da razjasnim ovo”, rekla je Melody, češajući se po glavi."Ona je tvoja seksualna robinja do kraja ljeta i sve si druge nagovorio da je nazovu 'Kulja'? Ne samo to, nego budući da si izliječena od svega što ti je dala i napaljena, želiš me poševiti jer ne možeš je pojebati?""Da, otprilike tako", rekao sam."Zašto, možeš li se sjetiti ikoga seksipilnijeg od tebe? Dovraga, bio sam na fakultetu i ne poznajem mnogo dvadesetogodišnjaka koji su u boljoj formi od tebe i imaju takvo tijelo. Vrata su se otvorila, moj penis se vratio u njezinu ruku i ona je kliznula ustima skroz dolje do korijena, obložila ih u pljunu za još maziva.. Trebalo je puno snage da ostanem tvrdoglav i izvedem ovo, ali da sam tada dopustio da propadne, ne bi uspjelo do kraja ljeta."Slušaj ovdje, Slave, mogao si me jebeno ubiti s nekim sranjem koje ti skuhaš u svojoj pički.

Ispio sam čašu s lijekom i k'o vrag pokušavao ne začepiti usta."Bolje da je odem provjeriti, bio sam prilično strog prema njoj zadnjih nekoliko dana... Bradavice su joj bile male i smeđe, ali su bile dugačke; samo stvorene za sisanje.
Nije previše pokazivao njenu figuru koju bih da sam imao sreće uhvatio kad se protegne. Zašto bih uopće htjela da staviš svoj mlohavi mali kurac u mene? Udana sam, znaš", rekla je prkosno.“Da, nisam vidjela vašeg muža u blizini”, rekla sam gledajući van."Ne, još uvijek nisam ovdje", rekla sam podrugljivo."Slave, donesi našem gostu i meni pivo", rekao sam.
Bila je to moja greška... jedva čekam ...da...imam...ovo...zakopano...unutar moje...vruće...mokre...pičke," rekla je Mel, a njezine su riječi bile isprekidane tako što je progutala moju glavu i vrtjela se uokolo to svojim jezikom.

Ispunila ih je taj dan, a sljedeći dan je provela ostavljajući ih. Otvorio sam joj vrata bez kucanja. Za tvoj najduži lijek potrebno je 30 dana tableta. "O Bože, tako mi je žao, nisam ni pomislio, sve se dogodilo tako brzo i rekli su mi toliko o tebi, bila sam tako napaljena, bili smo pijani...trebali smo upotrijebiti kondom ili nešto slično", rekla je."MI? Trebali smo upotrijebiti kondom! Sudeći po ovome," viknula sam, zveckajući papirom u drhtavoj ruci, "tebe su raširile više puta od Parkaya! Sranje! Ne znam ni koja dva od njih je, a jedan je naveden kao 'neizlječiv/neprenosiv'! Imaš li uopće samokontrolu ili skačeš na bilo koji kurac koji se zamahne bez obzira gdje je zapeo! Jebi ga!"“I ti si to htio”, rekla je krotko nakon sekunde. Zastala je."Protresi to dupe kad hodaš. Ruke su joj nježno dodirivale grm, a oči su joj se zadržale tamo, a licem joj je prešao tračak tuge."Nikad ga prije nisam obrijala, gospodine", rekla je."Neću oklijevati da ga obrijem za tebe, ali rastužuje me što vidim kako odlazi.""Slave, obrijat ćeš ga nakon tuširanja. Nazvat ćeš me 'gospodine' i svoje ime bit ćeš odveden i ti ćeš se zvati 'Slave' tijekom ljeta. Odveo sam njezinu ruku do mesa u mojim hlačama koje se brzo stvrdnjavalo. Oči su joj zasjale na spomen najvećeg sex shopa u okolici."Rekla sam ti, kaznit ćemo Slave.
Sjeo sam i malo gledao film, nisam se mogao sjetiti kako se zove, neki bezobrazni Sci-Fi film iz 80-ih, ali bio je smiješno užasan. Gornji dio joj se skinuo i vrata su se otvorila jednim brzim pokretom. Pustit ćeš svoj grm da ponovno naraste 6 dana, a zatim ga brijati dok te tablete ne nestanu.

Nikad me više ne ispituj, Slave", rekao sam. Uskoro se vraćamo i želim da se počistiš za taj dan, u redu?""Da, gospodine", rekla je tiho i otišla do hladnjaka po piće. Dobro je to podnijela. rekla mi je...

Jesam li jasan?"Jaime je krotko kimnuo. Oh, i samo da se ne zajebavaš sa svima ostalima, oduzeli smo ti ime.
Vrata su se otvorila i Slave je vukao Melody. Probudio sam je u 10 ujutro.“Slave, saberi se, idemo u ljekarnu”, rekao sam otvorivši joj vrata. Većina momaka tvoje veličine je ili obješena kao jebeni magarci ili su vraški sićušni od svih steroida koje su uzimali." "Sigurno nisam uzimao nikakve steroide", rekao sam.