Kako su izlasci na mreži promijenili društvo

je li vođenje ljubavi stvarno tako dobro kao što se čini da svi kažu?"Susan se malo zaprepastila i trebalo joj je trenutak ili dva da odgovori.
Susan joj se široko nasmiješila kako bi raspršila očite sumnje njezine prijateljice: "Ne brini moja seksi prijateljica... O čemu se sve to radilo?Jedna ili dvije osobe su otišle, ali onda je čula: "Vrata zatvorena... Mladića s urednom bradom i svijetlim očima boje lješnjaka promaknula je u njegov novi status dijelom zato što joj se smješkao, ali uglavnom zato što je nedavno maštala o tome kako ju je zajebao!"Drago mi je da te opet vidim......

ali nije mi lako. To je stvarno zbunilo Susan - 'Swingers Session' u kafiću.
"Oh, moram ići", rekla je brzo, ".. "Što je s njim?!" upitala je Li, pokazujući mladića van. Ja sam na tome! Ostavi to sa mnom - i prvo ću ih provjeriti za tebe!!" " Kao da želi naglasiti svoju novu ulogu Liinog osobnog 'Agenta za otklanjanje djevičanstva', ugledala je mladog muškarca dobrog izgleda kako plaća piće na čelu reda za kavu. pa.............na kraju ipak!Ali sada je Susan imala druge probleme o kojima je razmišljala!Konstruktivni komentari i ocjene su uvijek dobrodošli, ali bez obzira na to, iskreno se nadam da ćete uživati..........

hoćeš li imati nešto drugo za raditi?"Susan je brzo potapšala Li po ruci dok je ustajala i ponovno je uvjeravala da će imati puno posla razrješavajući stvari za sljedeći dan kada joj godina tečaja i predavanja počnu ozbiljno!Gledala je kako se Lijeva zgodna guza u kratkoj crnoj suknji izvija i ljulja kroz stolove do izlaza, i primijetila je mnogo muških očiju kako rade isto!Shvatila je da njezina prijateljica zapravo izgleda jako seksi i vjerojatno neće biti teško pronaći volontere koji bi joj pomogli s njezinim 'v-problemom'!!Upravo je htjela popiti ostatak vlastite kave i otići kad joj je zazvonio telefon. Radovala se tome cijeli tjedan, ali na kraju stvarno nije ispalo kako se nadala jer je postala žrtva hipno-gangbang prijevare. Pobliže, Susan je bila iznenađena kad je vidjela da ne može biti više od srednjih tridesetih. Ipak, nema ništa loše u odlasku na vrh!No, potajno joj je laknulo što Li nije odabrao sjajno zgodnog pomoćnog igrača, Sergia, kojeg je Susan sada bacila na oči, pogotovo nakon što je kasnije poslijepodne bio tako dobar prema njoj u rješavanju njezinog uzbuđenja. Rani susreti s budućim muškim partnerima nisu baš prošli dobro, a početno upoznavanje s Cheerleader programom malo je otvorilo oči, ali upravo ju je njezin novi najbolji prijatelj Sam's Pijama Party odveo na novu, neočekivanu razinu !A onda je u petak navečer bio Fresher's Bal, najveći događaj tjedna. Susan je stigla na Sveučilište MidCounty puna nade za uzbudljivijim životom nego što je to moguće na svojoj udaljenoj seoskoj farmi.

Kao i obično, morala je proći 'test iskušenja' kako bi dobila kavu. ali ja ću ti pomoći pronaći nekoga tko će tvoj prvi put učiniti nezaboravnim!!""Stvarno.........wow, errr....hvala..." Li je promrmljao lagano oklijevajući i progutao. Kako je kiša počela postajati sve jače, odlučila je sprintati zadnjih tridesetak metara radije nego gubiti vrijeme vađenjem kolačića iz torbe.

Pogledala je zaslon i vidjela da je to od Sama, njenog prijatelja u studentskom domu i de facto vođe DEGG-a, 'Dead End Gals Gang'!"Gdje si?!"rekla je Sam, a njezino se uzbuđenje očitovalo u njezinu kreštavom glasu."Ostani tamo!"njezina prijateljica i novi ljubavnik hitno je uputila kad joj je Susan rekla za kafić: "Nećeš vjerovati na koga sam upravo naletjela u gradu! Možda za četvrt sata... Bojim se da ćete me sada morati ispričati. problem'!Susan je vidjela način na koji su oči njezine prijateljice zasvijetlile dok je točno opisivala koliko je njezin odabrani igrač bio 'zgoleban'.Činilo se da je u stanju opisati svaki mišić!A način na koji je pričala o njemu imao je izrazitu heteroseksualnu notu!Susan je uhvatila Lijevu vitku ruku i potajno pogledala oko sebe prije nego što se nagnula naprijed i provokativno odgovorila šapatom: "Dovoljno prekrasan da ga onda položim?"Liine oči su se raširile i ona je zapravo dahnula: "Oh.... Još je bilo rano navečer i bilo je dovoljno toplo da sam upravo izašla u svijetloplavoj jakni preko bijele majice s rolo ovratnikom i izblijedjele traper suknje kako su izlasci na mreži promijenili društvo. pa čak i da nađem nekoga... Dvije djevojke koje su činile tim za serviranje nosile su istu uniformu, a obje su im gornje hlače bile jednako dobro pristajale kao i njegove, zbog čega su se njihova značajna poprsja istaknuta.
Uz svoju novu azijsku prijateljicu Li naravno!I to je stvarno prošlo......err.........