Reddit dating neizgovorena pravila

Sjedio je nekoliko minuta na kauču, promatrajući ovu divnu scenu, i nesvjesno se počeo igrati svojim kurom. Jasonov kurac je još uvijek bio zabijen u majčino dupe i nije pokazivao znakove povratka u normalnu veličinu. Malo je podigla glavu i rekla: "O, dušo, ti si tako gadan dječak."Dianne je nastavila: "Kako si znao da je to jedno od maminih omiljenih mjesta?"Ne odgovarajući joj, počeo je naizmjenično preklapati njezinu guzicu i ubadati jezikom u rupu. Nije mogao vjerovati svojim očima;kauč, radni stol, stolice, cijeli pod, bili su prekriveni bijelom plastikom.
Nakon što je uvukao kurac do kraja, polako ga je uklonio, prije nego što se proces ponovio nekoliko puta. Večera s vama dvoje je uvijek vrlo posebna."Uz kimanje žena u znak slaganja, Jason se zavalio, pitajući se što će se sljedeće dogoditi. Jason je prekinuo svoje usmene radove na majčinoj guzici, nagnuo se unatrag da zgrabi bocu ulja i izlio nešto na svoj kurac. Vidjela je da mu kurac strši ravno prema gore i da malo drhti."Dušo, stvarno ti treba malo olakšanja, zar ne", rekla je. S njihovim grudima, trbuhom i mačkicama u istodobnom kontaktu, Lisa se počela vrtjeti oko Dianne, razmazujući ulje između njih i nekontrolirano se smijati. Srećom, uz posljednji udarac, njegova je majka podigla glavu i vrisnula u čistom zanosu. Sada stojeći potpuno gol pred svojom majkom i tetkom, Jason je čekao sljedeće upute. Odgovor njegove majke bio je trenutan reddit dating neizgovorena pravila. Jason je oduvijek mislio da su mu majka i teta bliske, ali to se sada potvrdilo na način na koji nikada nije očekivao. Dok je hvatao dah, posegnuo je okolo, nježno milovao i stiskao majčine grudi. Teta Lisa je vrisnula: "O JEBI...
Kleknuo je, nagnuo se malo naprijed i lagano ga polizao. Nakon što ga je otvorila, pogledala je Dianne i rekla: "Ti si red da se zabrljaš."Zatim je počevši od Dianneinog desnog ramena i prešavši na lijevo rame, Lisa polila uljem Dianne.