Reddit savjeti za online upoznavanje

Jebi mi pičku, o dasss....oh bože jebi me jebi me” vrisnula sam dok sam došla na njegov kurac.
Moj gospodar je otišao do mojih vrata i stao dok me je gledao kako se igram s sisama i macom, nasmiješio se znajući kako volim iznenađenja.“Koliko god volim vidjeti kako glumiš kurvu, draga moja, nisi tražila moje dopuštenje da zadovoljiš moju pičku. Voljela sam pušiti kurac svog gospodara, pogotovo kad me “kažnjavao”. Gurnula sam bokove prema njemu dok su mu se usta približavala mom otkopanom komadu.
Ti si takva jebena kurva.”Njegove riječi, njegov penis i njegovi prsti tjerali su me da svršim tako jako dok na kraju nije povikao: "Oh bože, curice tvoje dupe muze moju spermu, odjebi me kučko. Moj gospodar je prihvatio, brzo usisavši jednu bradavicu u usta, dok je njegova ruka prišla drugoj dojci i počela se grubo igrati s njom. Samo sam mu jače sisala kurac dok sam mu milovala veliki kurac i igrala se s njegovim jajima. Stojim i dalje igrajući se sa svojim velikim ružičastim bradavicama, koje se sada jako ljuljaju, i skidam kratke hlačice. SVE CRNE kurve!!!...koje su njihovi gospodari prodali vrhunskim ponuđačima za ponuđače reddit savjeti za online upoznavanje. Njegove usne hvataju moje i ljubi me duboko i snažno, preuzimajući moja usta. Bila sam nestašna djevojčica, gospodine, igrala sam se s vašom macom bez dopuštenja. Počinje milovati moje dupe obraze dok jašem njegovo bedro i grubo ga ljubim, konačno sam pustio ruke da putuju niz njegova prsa do njegovih hlača, jedva čekam ponovno osjetiti njegov veliki kurac besplatno nas internetske stranice za upoznavanje.

Zastenjala sam dok je njegov drugi prst ušao u moje djevičansko dupe, bol ga je činila ugodnijim, znala sam da je to ono što bi prava drolja učinila za svog gospodara pa mi se svidjelo. Zašto se ne odmorimo i onda možeš imati drugo iznenađenje koje imam za tebe”.“Hmmm, da dušo, bilo što za tebe Učitelju. Mrzila sam ga ljutiti, ali sam jako voljela svoje kazne.“Budući da si morala biti kurva i igrati se sama sa sobom, prije nego što te kaznim, moram upotrijebiti tvoja usta za oslobađanje.”podsmjehnuo se dok je prišao mojoj stolici, otkopčavajući svoje hlače i izvlačeći svoj dugi debeli kurac da ga osušim.

Otpusti mi usta, a ja zabacim glavu unatrag i zastenjem duboko u grlu, "voliš moje prste u tvojoj pizdi kurvi?"pita moj gospodar smijući se dok me zadirkuje.“Da gospodine, volim vaše prste u svojoj pički” zastenjam dok počinjem jahati njegovu ruku. Sjedim za kompjuterom i gledam slike koje mi je poslao moj gospodar, a njegovo lijepo lice moli za poljubac. Povlači mi tange u stranu kako bi svojim debelim prstima zadirkivao usne moje pičke, ja stenjem i povlačim mu glavu prema gore da ga zadirkujem usnama. Lagano mi je ugrizao bradavicu dok mi je stiskao grudi, a drugu bradavicu povukao i štipao.“Oh Chris” zastenjala sam.
Moja pička je već bila toliko mokra da su mi gaćice bile vlažne. Danas si me jako obradovala kurvo.
Zastenjala sam “o, da Chris, ja sam tvoja kučka.Želim da tvoj veliki kurac posjeduje sve mene. Moj gospodar zna što mi je drago, volim da me grubo shvaćaju pa mi gospodar dopušta da ga zadirkujem dok ne izgubi kontrolu i pojebe me kao kurvu kakva jesam. Zastenjala sam razočarano: "Gospodaru, molim te, požuri, trebam tvoj kurac", preklinjala sam ga dok je izlazio iz kreveta."Za minutu drolja."uzvratio mi je. Pustio sam jednu ruku da se spusti do mojih gaćica, gladeći svoju macu kroz meku tkaninu. O dušo...ti jebena kurvo, želiš li moju spermu u svom dupetu?”“Da, Chris, napuni mi dupe svojom spermom.. Ubrzo se moj gospodar umorio od toga da bude ljubazan i da me spusti na svoj kurac.
Njegovi prsti počeli su polako rastezati moje zategnuto dupe dok mi je jebao macu, prvo mi je zavukao jedan prst u dupe. Dok je njegov penis nabujao signalizirajući njegovo nadolazeće oslobađanje, moj je gospodar prestao jebati moje lice i pustio me da sisem samo glavu njegovog penisa dok sam rukama milovao njegovu osovinu. Stojim, na sebi nemam ništa osim bijelih pamučnih tangi, natopljenih tamnim od sokova mojih pički u međunožju.“Dođi ovamo, priđi seksi do mene, pleši za mene, dušo”, prede moj gospodar dok sjeda na stolicu i uključuje sparnu glazbu. Pustio me da se prilagodim tome, samo je polako pojebao moju tijesnu rupu jednim prstom, dodajući još jedan dok sam malo opuštao.