Lirik lagu the hook up

Kimnuo sam u znak slaganja s njegovom izjavom i dobio još jedno otkriće."Pa, ona je ovdje druga kriva. Dok je to bilo, probni prst mi je ušao u guzicu i to me stavilo preko ruba. Odahnula sam s olakšanjem i počela zatvarati poslove na kojima sam radila taj dan. Radio sam s digitalnim podacima, pa sam znao kako funkcioniraju rezultati pretraživanja pa sam kliknuo na stranicu 50 i vidio da je tema i dalje ista. Čekaj malo..." Veliki osmijeh mi je porastao na licu dok sam imala otkrivenje."Znaš što? Nastavi sa svojim planom. Reći ću mu da mora poraditi na svojoj sramežljivosti i otići si naći djevojku .""Međutim, dok on radi na tome, ako ima žeđ koju njegove ruke ne mogu utažiti, onda može pitati tebe?"rekao je znajući da je to, zapravo, ludo."Što... Morao sam zvučati brižno, majčinski, ali i strogo u svom zahtjevu da se više nikada ne upusti u seksualne odnose s Jordanom, čak i ako on to moli. Zajedno smo se tresli i na kraju zajedno srušili. Nisam mu odgovorila. Prvih 10 minuta bila su pitanja čiji bi odgovori natjerali gledatelja da povjeruje da se majka i sin spremaju poševiti na tom krevetu.. Podignuo sam računalo i otvorio web preglednik. Video se učitao nakon što sam kliknuo minijaturu i kliknuo gumb za reprodukciju lirik lagu the hook up.

Bože moj, u što sam se zapravo spremao zaroniti?Vratio sam se na vrh i pomno pregledao svaku poveznicu da vidim postoji li nešto što bih mogao zasvijetliti iz opisa, a da nisam morao kliknuti na njih. Moglo bi biti i jednostavno kao nedostatak drugih opcija na oba njihova dijela", rekao je dok je stavljao manicotti u pećnicu, "Dovraga, kako ću zagrijati češnjak kruh? Potrebna mu je drugačija temperatura od glavnog jela."Iznenadio sam se koliko je bio miran oko toga, ali i sjetio se da je o tome razmišljao neko vrijeme.

Dok sam klimnula glavom, pojavila se upravo ta pomisao i nisam se mogla suzdržati, a da se ne nasmijem, a pritom sam se zamalo ugušila njegovim kitom."Koji kurac?"rekao je pomalo iznervirano s leđa i ispod mene. Pogledao je dolje i natrag prema meni, također se smiješeći rochester stranica za upoznavanje.