Ikone mobilnih aplikacija za upoznavanje

Još jednom se okrenula i pogledala Bobbyja.- Dobit ćemo blizance - rekla mu je. Jednom joj je rukom raširio stražnjicu. Nešto nije u redu? Mogu li ti donijeti nešto za piće?"Louise je odložila torbicu na stolić, sjela do sina i potapšala ga po nozi.
Bila je opsjednuta idejom da joj sinov masivni alat mora uvlačiti i izvlačiti stražnjicu."Dovraga, Bobby, povrijedi moj šupak."Dahnula je zbog iznenadnog nedostatka kontakta između njegova palca i njezina rektuma. Louise Chandler izbacila je ogromne količine zraka dok je glasno grcala svaki put kad bi se njezin sin zakopao do balčaka na njezina stražnja vrata. Sada, u Louiseinoj spavaćoj sobi, majka i sin počeli su se bez ceremonije skidati. Negdje daleko odavde gdje nas nitko ne poznaje."April Brubaker se nasmiješila kroz suze."To je lijepo od tebe, Bobby, ali moraš se brinuti za Becky i blizanke. Kleknuo je pred njezine noge ikone mobilnih aplikacija za upoznavanje. Nekoliko minuta kasnije, vratio se."Nisi rekao što želiš, pa sam ti popravio ledenu vodu."Predao ga je svojoj majci.

Arizona. Bobby je počeo mijesiti majčine grudi. Sranje!"Louise se nasmijala reakciji svog sina."Da, jesam. U svakom slučaju, sada je bilo prekasno. Bobby je s ljubavlju pogledao svoju majku. Pokazujući vrlo malo emocija, rekla je: "I ja sam trudna", glasom koji je bio jedva glasan.Čestitke su još jednom razlijepljene po sobi. Gotovo istog trenutka mrštenje je zamijenjeno tračkom osmijeha. "Ja i Becky smo već razgovarali o ovoj stvari", rekao je Bobby. Predaleko smo otišli zajedno.
Sve oči bile su uprte u April Brubaker kad je baka Lilly progovorila."Zašto si tako turobna, April? Zar ne vidiš da smo svi sretni zbog tebe?"April Brubaker se rasplakala."Što ću učiniti", upitala je, "kad se počnem prikazivati, a one plavokose žene iz crkve počnu ogovarati?"Louise je zagrlila April i poljubila njezine suze."Pretpostavljam da sam u istom čamcu. "Što s tim, majko?Osjećaš se isto?" Louise i April izmjenjuju brze poglede.

Louise je plakala. Svaki živčani završetak u Bobbyjevu tijelu bio je u plamenu od njegovih požudnih poriva. Njegovo je povlačenje bilo sporo i odlučno, dok su umetanja bila brza i snažna. Nadala se da je ljubav koju gaji prema njemu jednako opipljiva.