Najbolje uvodne linije za spajanje

Meksička MILF je čak sjela na krevet, zbog čega se Eugene počešao po glavi, ali svejedno.
Marianna se igrala s Eugeneovim dlačicama na prsima dok ga je ljubila. Sa svojim roditeljima, odvjetnikom Sylvestreom Matthieuxom i školskom učiteljicom Anne-Marie Laveau Matthieux na svom drugom medenom mjesecu u gradu Kingstonu na Jamajci, Eugene ima kuću za sebe najbolje uvodne linije za spajanje. Mnoge stražnjice ostaju neokaljane.“Oh, molim te!!Lizi mi dupe!!!”rekao je veliki i visoki Brazilac, čija je stražnjica zaudarala na rezonanciju FART-a stranica za upoznavanje koja odgovara osobnosti. I jednu je slučajno otkinuo. Ima dosta crnih odvjetnika u gradu Montrealu, Quebec. Mnogo starijih muškaraca juri zgodne mlade žene, a ponekad i zgodne mladiće. Tog kobnog dana Marianna Hernandez nosila je bijelu majicu bez rukava i neonsko-ružičaste kratke hlačice. Marianna je zastenjala na Eugeneovu čistu smjelost, a zatim je, budući da je bila previše napaljena da bi se brinula, zgrabila njegov kurac i umetnula ga u svoju vaginu. Eugene je kimnuo i nasmiješio se.

Eugene je uhvatio Mariannine široke bokove i zabio joj kurac u macu. Nije prošlo dugo prije nego što su opaki jezik i okretni prsti gladnog Haićana izazvali orgazam iz slatke mace određene Meksičke MILF-ice... Napokon su njih dvoje bili jedno. Eugene je nije mogao zasititi.
Marianna je uzvikivala psovke na engleskom i španjolskom dok joj je Eugeneov veliki tamni kurac punio macu. Eugene je odlučan u namjeri da uspije i učini svoje. Curi svakako treba hobi ili nešto...
Meksička djevojka je ljubazno prihvatila piće koje je ponudio Eugene, a zatim je nakratko prestala kositi travnjak."To je najmanje što mogu učiniti", rekao je Eugene smiješeći se, a Marianna Hernandez mu je namignula i dotaknula mu ruku. Eugene je završio svoju prvu godinu na Sveučilištu McGill s prosjekom od devedeset jedne u većini svojih razreda.

Profesori, svi sredovječni bijelci, bili su posebno strogi prema Eugeneu. Nakon nekog vremena promijenili su položaje.