Pomaže li ti izlazak s nekim drugim da preboliš

Povukla je spavaćicu i opkolila moja bedra, a zatim je posegnula do mog alata pomaže li ti izlazak s nekim drugim da preboliš. Tada je došla s krikom zadovoljstva i stala. Opipao sam okolo i milovao joj grudi, ali ona me uzela desno ruku i gurnuo je između njezinih nogu kako bih joj protrljao klitoris. Odmah je došla. Roditelji su mu se razdvojili i otac je došao odvesti Johnnyja na odmor u inozemstvu, ostavivši me s Annom i njezinom majkom. Prskala je sa sjemenom koja joj je pljunula u usta."Nisam ni ja!!!"rekla sam sa smiješkom na licu. Koncentrirao sam se na to i trljao zube o njega. Ostao sam u Johnnyjevoj kući nekoliko tjedana jer su moji roditelji bili u Nigeriji gdje je moj tata radio u Shell Oil-u i pridružio sam im se tek kasnije. U petak navečer sam završio s pranjem zuba kada je Anna ušla i rekla: "Smeta li vam da popišam jer sam očajan."Odgovorio sam da sam mislio da sam smiješan, ali ona je navukla svoju kratku spavaćicu i sjela otvorenih nogu.
Polizao sam gore-dolje otvor i gurnuo ga u njezinu vaginu. Zatim je posegnula i izvukla moj kurac iz donjeg dijela pidžame."Sad si lijepo ukočen, sjedi na wc-u, išao sam te pišati" Ovo je bio mali šok, ali me oduševilo. Malo sam se povukao i zabio uz nju, a ona je odgovorila pomicanjem svoje pičke gore-dolje. Ali stvarni seksualni detalji žene bili su misterij.

Anna se migoljila na sjedalu i pritisnula mi glavu rukom. Navečer smo gledali televiziju i čitali knjige. Nakon nekoliko dana stvari su se smirile na rutinu tenisa, vožnje biciklom i shoppinga. Volim živopisne opise njenog dlakavog trbuha i pičke.također ružičasta njezina proreza plus njezino pišanje na njega dok sjedi nabodena na njegov kurac.svidjelo se, posebno dijelovi za mokraću!dobro napravljeno.. Napeto ga je gledala, a zatim ga povukla naprijed do usta. Anna je nakon nekoliko minuta otvorila vrata i pozdravila me poljupcem."Ipak, nema razloga zašto se ne bismo mogli tako zabaviti", i nastavili smo se s francuskim ljubljenjem.
Bilo je mokro i toplo, a osjećaj je bio toliko dobar da sam joj drugi put udario u glavu aplikacije za upoznavanje vještica. Nismo radili ništa drugo prije nego što je Johnny došao kući, ali uspomene na te tri noći ostaju sa mnom, čak i sada.