Latino web stranica za upoznavanje

Glupo sam ga stavio tamo da me jedan od momaka upotrijebi kako bi me jebanjem probudio, ali bi se do tada vratili u Englesku. Nakon što sam nekoliko puta udahnuo svježi zrak i pogledao oko sebe da nešto vidim, sve što sam mogao vidjeti je šačica ljudi dolje pored bazena, jedan mladić koji je gledao gore prema golom meni. Da nije bilo tako, samo sam išao na plažu Cala Conta. Dok sam stajao na jarkom svjetlu, gore su došla 2 prilično sretna mladića i kada su vidjeli što imam na sebi, ili ni na sebi, počeli su s komentarima o mojoj guzi.
Naravno da su me pokušali udariti, ali sve što sam želio je da pogledaju i cijene prizor. Nasmiješila sam se i zahvalila im dok sam ga raspakirala i pružila mu prvi izlazak u svoju vaginu. Bilo je gotovo za manje od minute i nakon što je stavio svoju spermu na moju guzu izvukao je i, dok je odlazio, samo je rekao "seeya". Jedan od remena išao im je između nogu i spajao se oko struka. Navukao sam svoj uobičajeni doručak polu sarong i japanke otišao sam na doručak. Nasmiješila sam se, podigla G-žicu iz svog proreza i počela lizati. Komentari su postali grublji i sugestivniji dok sam jezikom prelazila oko klitorisa i dovodila se do ugodnog orgazma. Mladić je izgledao razočarano i znao sam da ću i ja imati isti problem pa sam istupio i rekao da idem s njim. Lutao sam uokolo i onda mi je nešto zapelo za oko, pogledao sam prema cesti oko zaljeva i vidio da je sajam koji sam prije vidio otvoren za posao. Gledala sam fotografije, vidjela sam sebe svu ispod struka, a bljesak kamere je kroz mrežu haljine istaknuo bradavice i sise. Stavila sam samo G-žicu koja je nestala između mojih usana i nema materijala da pokrije stidne kosti, i spustila sam se. Spakirala sam torbu, a zatim navukla svoju mrežastu mikro suknju i odgovarajuću mrežastu majicu bez rukava. Tamo nije bilo ništa drugo vrijedno pogleda pa sam se zaputio natrag prema vodopadu. Sve jako lijepo, ali pomalo besmisleno za djevojku koja je tu radi zabave. Ono što sam vidio bila je praćka koja puca u zrak.
Uspio sam se snaći iako sam morao stajati, što sam ionako želio. Samo da povećam svoje uzbuđenje, dok sam stavljala suknju i gornji dio u torbu, uključila sam svoj mali metak. To će vam dati pozadinu koja će ovaj dio učiniti puno ugodnijim.
Operater je počeo razgovarati s njim, uglavnom na španjolskom, ali sam stekao dojam da u kapsuli moraju biti 2 osobe. Mogao sam samo vidjeti kako se vrtim oko stupa, potpuno nag i puno muškaraca koji gledaju latino web stranica za upoznavanje. Osjećala sam se vrlo sretno i osvježeno kad je Luke otišao. Mladić koji je podijelio kapsulu cerio se od uha do uha. Planirao sam nositi taj vibrator poprilično tijekom sljedećih nekoliko dana, a inženjer u meni je trebao da vidim koje su mi baterije potrebne prije nego što se isprazne. Jedva sam se kretao satima i morao sam raditi neke mišiće. Valjda je pomoglo i to što sam se ponašala kao da moja odjeća nema rupe. Pojačala sam vibracije, a zatim dolje, a onda sam, dok su one još vibrirale u meni, prišla pregradnoj ogradi i svakom od njih dala veliki, nemaran poljubac."Vraćamo se u Englesku rano ujutro tako da te vjerojatno više nećemo vidjeti. Desna mi je ruka bila na mojoj mokroj mački i pitala sam se o čemu sam sanjala i jesam li masturbirala u snu, te bih li svršila i u snu. Zatim sam gledao kako su ih polako podizali, a zatim je kapsula bačena visoko u zrak uz refren njihovih krikova.
Moj metak je dobro radio na povećanju moje razine uzbuđenja dok sam ležao, na leđima sa široko raširenim nogama. Brzo sam dobio puno komentara, grubih i pohvalnih, ali nijedan me nije zasmetao, sve sam to već čuo i znam da je sve to hrabro. Mladi vozač mora da je imao sjajan pogled. Isprva sam samo pomicao ruke, onda samo malo noge, onda sam pomislio, "nabrijao" i zamahnuo nogama gore i natrag. Nisam povukla haljinu na mjesto kada sam sjela tako da mi je još uvijek bila gore oko struka što je operateru dalo sjajan pogled na moju mokru macu kada me privezao aplikacija za lezbijske sastanke Novi Zeland. Još uvijek se nisam odlučila na kraju svoje kupaonske rutine gdje sam ponovno uključila brijanje svuda ispod vrata. Htjeli smo da ti donesemo nešto za pamćenje nas i morali smo pretraživati ​​posvuda kako bismo pronašli trgovinu koja ih prodaje, ali smo konačno uspjeli. Baš kad je odlazio, Harry mi je rekao da će Will biti sljedeći.