Roodepoort stranica za upoznavanje

Podigla je pogled prema meni i rekla "Želim da me opet poševiš, ovaj put želim to učiniti psećim stilom."Ovo je jedan položaj koji mi se također sviđa, pogotovo kada stojim. Iako smo supruga i ja trenutno razdvojeni, još uvijek uspijevamo imati lijep prijateljski odnos, a povremeno se i seksamo.Čini se da je seks sada bolji nego kad sam još bio s njom kod kuće. Prošaptala mi je na uho "Molim te, molim te, molim te, Mickey, želim te sada u sebi!"Primaknuo sam joj se malo bliže dok je širila noge da čeka moj kurac. Oboje smo se osjećali kao da smo na super treningu i oboje smo bili mokri od znoja, ručnik je bio namočen i u tom trenutku nije nam se dalo ustati, pa smo se mazili i bez večere te večeri lijepo dugo drijemali s osmjesima na našim licima.. Odjednom se okrenula i pogledala me sa sjajem u očima.

Posegnuo sam između njezinih nogu i počeo joj trljati klitoris. Ruke su joj prelazile preko mojih leđa i s vremena na vrijeme njezine ruke bi se spustile do mog dupeta šireći moje dupe obraze s njom pokušavajući prići prstom blizu mog šupka. Nevjerojatno mi je bilo u isto vrijeme kad sam ja svršavala, svršavala je i ona. Nisam se mogao suzdržati i opet sam došao. Njezina je maca obrubljena malom letvicom koja počinje na vrhu klitorisa do mjesta gdje joj linija kose završava oko ½” široke.

Već sam se spremao ustati i otići pod tuš kad mi je rekla: "Čekaj, ne želim da ideš u kupaonicu dok ti ne lakne."Zakoračila je ispred mene, uzela losion i sagnula se i zgrabila moj kurac. Počela mi je masirati prostatu i dok je to činila moj kurac je ponovno postao tvrd.

Dok sam kleknuo, dala mi je vrlo lijep poljubac, a zatim polizala malo svojih sokova s ​​mog lica. Ona zna da ja masturbiram na dnevnoj bazi, najčešće ujutro kada su ona i njezina kćer vani, ostavljajući me samog da dovedem sebe do jutarnjeg vrhunca. Dok sam je gledao kako češlja svoju dugu kosu, nisam mogao ne primijetiti njezino lijepo dupe Roodepoort stranica za upoznavanje. Budući da je bila na mjesečnici, mogao sam vidjeti kanap koji visi iz njezine lijepo podšišane mace.Što sam je više promatrao, postajalo mi je teže. Zaustavim se do prilaza i kad sam prošao kroz ulazna vrata primijetio sam s lijeve strane da sjedi na kauču s ručnikom ispod guze. Bila je jako jako mokra, a klitoris joj je bio toliko nabijen da je, čim je moj jezik lagano dodirnuo njezinu macu, ispustila vrlo glasno stenjanje. Uzela je prst, utrljala ga losionom i njime se poigrala mojim anusom i onda wham!Njezin je prst ušao u moj šupak i pogodio mi prostatu.
Osjetio sam kako mi se prst ispod jaja pomaknuo prema šupku, a onda je to ponovila, prstom naslonjena na moju prostatu. Mislim da nije dobila menstruaciju, a ipak želi da vodim ljubav s njom. Dok mi je milovala kurac i prstom koji mi je masirao prostatu, nije prošlo mnogo prije nego što sam došao pucajući spermu po sebi.