Moderne muslimanske stranice za upoznavanje

Povukla sam hranu na tanjur, čekajući da prekine tišinu. Hvala što čitate kao i uvijek!"Pa što je Carl htio?"upitala sam, potaknuta znatiželjom i nedostatkom ideja. Izvukla sam komad muffina s borovnicama i stavila ga u usta, a da on nije ispustio zvuk.
Gledala sam u ogledalo, procjenjujući svoj izgled. Nevjerojatno nadrealna stvarnost. Kad se Blake ponovno pojavio, uloge su se zamijenile i ja sam se smijao njegovoj nesreći. Nisam mogla ne pocrvenjeti. Napomena autora: Ispričavam se zbog kašnjenja s slanjem ovog poglavlja.

Bio je nagnut nad vrhom vrata, s rukama oslonjenim ispod brade. Je li to haljina koju dobivaš?""Pa, budući da se čini da ti se to toliko sviđa, pretpostavljam da mi se sviđa."Nasmiješila sam mu se, pokušavajući sakriti zabrinutost s lica. Blake me zaprepastio, izvukavši me iz moje unutarnje borbe.

Jutros sam ga silno željela i bilo je očito da i on mene želi. To stvarno nema loše strane.""Pa, ako je moja definicija prijatelja s pogodnostima točna, ti samo želiš seks bez osjećaja, zar ne?""Da.

Nisam bio fantastičan plivač, pa sam bio zahvalan što me čvrsto uhvatio, pogotovo ako će me nastaviti izvlačiti na more moderne muslimanske stranice za upoznavanje. Stoga je uzeo na sebe otići do članova uprave i zahtijevati da zadržim svoj posao. Koža mi je gorjela dok sam se topila u njegovim rukama, bivajući svakim trenutkom sve slabija, moje su usne bile spojene s njegovima.“Znaš, pristojno je prihvatiti pozdrav”, nasmijao se kad se konačno povukao. Vance je kliznuo preko naslona kauča i sletio leđima na sjedalo."Dakle, sudeći po buci koja dolazi sa stražnje strane tog leta, pretpostavit ću da je to ne?"upitao je, bacivši lopticu za golf u zrak."Što?"upitala sam zbunjeno dok je nastavio svoju osobnu igru ​​hvatanja."Za sve prijatelje s pogodnostima koje sam ponudio?""Da, to je ne."Bog zna da ne bih mogla podnijeti još jedno seksualno nabijanje od njega."Kakva šteta. Zagledao se u moje oči i srce mi je preskočilo nekoliko otkucaja."Svaki put kad me dotakneš, poljubiš ili pogledaš, sve ostalo jednostavno stane. Bio je to jednostavan spoj, ali savršen.
Bio sam zapanjen."Što? Ne misliš valjda da ostajemo u zapuštenim, sjenovitim motelima?"Vance je ubo, izvlačeći me iz transa. Sada ga odjebi odavde."Dvojica muškaraca kimnuše, dobro znajući da Blake misli na posao i odveo njihovog prijatelja. Nitko drugi ."Vidio sam kako se bol povlači, ali se nije nestao. Vance i Arthur bili su nagurani prema prednjem dijelu limuzine, razgovarajući s vozačem, dok smo Blake i ja sjedili straga. Blake se okrenuo prema meni, klečeći kako bi susreo moj pogled."Jesi li dobro?"Pitao je, a sav bijes i bijes su nestali. Omotao je ruke oko mog struka i zadržao pogled na meni, očiju ispunjenih željom. Nasmiješio se dok je zgrabio moje torbe i ruku. Voda mi je bila do struka, ali sam ipak lako mogao dotaknuti dno oceana. Ubrzo su dva manja čovjeka dotrčala do njega, pokušavajući mu pomoći da ustane. Uhvatio me za lice i strastveno me poljubio, kao da smo razdvojeni godinama, a ne nekoliko minuta. Nikada nisam upoznala tipa koji mi to može učiniti kao možeš."Blake se nasmiješio i okrznuo usne o moje.

Izludio je alkohol, lošu kolonjsku vodu i slanu vodu. Prošla mi je pomisao da će možda tako biti u budućnosti, kada se budemo mogli službeno izjasniti u vezi;kada više nismo morali skrivati ​​svoje osjećaje i želju jedno za drugim. Ništa nas na svijetu nije moglo razdvojiti. Slabo mi se nasmiješio i sagnuo se da me poljubi. Samo je promatrao Vancea do kraja leta i bilo je uznemirujuće. On misli da je neka vrsta heroja i budući da mi je 'spasio guzicu', trebao bih uzeti Bilo je lako Desiree.