Je spajanje u momčadi temeljeno na vještini

Tia i Tahna bile su manje poznate široj javnosti, ali su obje u crkvi imale reputaciju po rješavanju teških problema. Tildor je postao snažno mlado kraljevstvo isklesano iz divljine, a Sharaton-Charlottesville njegova užurbana prijestolnica. U protekloj godini, Reison je obavijestio Anyu da je njezina desetogodišnja kći svratila nakon škole da ga posjeti – još uvijek fiksirana na njegove roditeljske mogućnosti.Što je sve složenije za Anyu, nakon šest godina braka, tri su sestre dobile nekoliko sretne djece, a Reison je otvoreno volio svoje žene i svoju djecu. Kad je Dalyanni bila starija i ako je još uvijek imala planove za dječaka Whisper Wind, trebat će mu sva pomoć koju je mogao dobiti!Događaji prošle zime, međutim, učvrstili su Anju na krhkost života i kako su djeca bila još delikatnija nego što su se često činila je spajanje u momčadi temeljeno na vještini.

Anya je priznala svoju usamljenost i Dalyanninu želju za ocem. Anya je zamalo umrla od sramote. Duljina novele;priča je potpuna. Anya je pokušala obeshrabriti Dalyanninu privrženost, ali Reison se prema kćerinoj pozornosti odnosila s poštovanjem i ljubaznošću. Unatoč prijateljstvu s tri sestre – one su joj se iznimno sviđale – Anya nije bila zainteresirana da postane Reisonova četvrta žena.

Na polovici njihova putovanja, četverogodišnja djevojčica hrabro je zamolila Reisona da doda Anyu kao svoju četvrtu ženu kako bi joj on mogao postati otac. Kad je Reison posvojila kćer njihove guvernante, Dalyanni je bila oduševljena.
Svi stranci u gradu imali su svoje slavlje solsticija – Kemetici s Bikom iz Abydosa i Ozirisovim praznikom, Heleni s festivalom Demeter i Bacchanale, a Kelti sa svojim krijesovima, svojim pjevanjem i plesom. Ramez i Crystal Tide na sjeveroistoku unutar vojvodstva Atansha, Rondar i Barter Town u vojvodstvu Beyjure Keen prema centru. Služim s tobom već sedam godina i preživjeli smo neke prilično teške situacije.

Njezin otac, Auros, gospodar vremena, imao je u blizini malo svetište. Maleni Dalyanni oduševio se putovanjem u glavni grad, ali još više s Reisonom. To što su te iste tisuće stigle u roku od nekoliko dana nakon završetka glavne kuće uzeto je kao dio mudrosti njihove božice. Opstanak je bio drugi dio Rituala.

Iako je sumnjala da će se prema njoj ponašati loše, to bi je stavilo na najniži rang.Štoviše, dovoljno joj se sviđao Reison, ali ga nije privlačio. Neki su otišli na istok na obližnje tržnice, ali većina je krenula na zapad na svečanosti."Kad ste saznali?""Samo prije malo."Jaima Starshine, poručnik kućne straže, suosjećajno je promatrala svog kapetana. Glas mu je bio miran, ali Jaima se nije prevarila. Za Anyu, koliko god bilo primamljivo dati svojoj kćeri očevu figuru koja joj je očito bila potrebna, perspektiva je bila zastrašujuća.Čak i ako je Reisonina puna kuća mogla dodati u njezino vlastito kućanstvo, nije imala interesa biti uključena u komplicirani bračni aranžman. A gospodin Whisper Wind će naučiti Stevea kako biti dobar tata."Zadivljena svojom logikom, Anya je pustila stvar.
Jannon je imao zapovjednu prisutnost. Kako se bolest ne bi proširila na druge gradove u kraljevstvu ili na druge nacije, karantenska čarolija Kraljičinog Lorda Visokog Čarobnjaka poništila je svu magiju putovanja unutar grada.