Besplatno mjesto za upoznavanje Sjedinjenih Država

Ali, kao što smo vidjeli u prijenosu jutros, Press je doista fiksiran na ove pljačke i pretvara ih u rasno pitanje, kao i jeftino puca na policiju zbog njih." "Znači, ne treba se petljati s DEA-om?" upitala je Tanya. Uhićen je veliki broj žena, njihovih makroa i drugih muškaraca koji su u to vrijeme bili u striptiz klubovima." Priya: "Mnogi od uhićenih ispitani su i pušteni, ali neki od muškaraca za koje se vjeruje da su dio bande poznati kao Latinoamerikanci iz Eighth Streeta privedeni su na daljnje ispitivanje i mogli bi biti predani DEA-i na ispitivanje o mogućim aktivnostima droga." Catrina: "Sudac Harry Nance, poznat po vrlo aktivističkim, antipolicijskim, pro-kriminalnim presudama, pušten je na slobodu jedan broj uhićenih žena u pritvor svojim sponzorima, unatoč očajničkim molbama žena da su im životi u opasnosti besplatno mjesto za upoznavanje Sjedinjenih Država.

Načelnica okružne policije u susjedstvu Molly Evans probušila je drugog čovjeka svojim moćnim službenim oružjem;također je umro odmah. Zamotajte traku." Traka je zamotana, na kojoj se vidi vlasnik trgovine Pablo kako kaže "Svi smo jako uplašeni budite sigurni u recenzijama za upoznavanje na mreži. "Naši detektivi, kao i brojne ulične kamere, dobili su dobre snimke četiri vozila koja su viđena u blizini šest od četrnaest trgovina. ja, Vaša željezna poluga.– Pokušavao te ubiti.bilo je sve što je Melina rekla."U redu, dečki", rekla je načelnica Molly Evans svojim časnicima."Odvedite ove žene u naše sjedište i dovedite im imigracione odvjetnike prije nego nazovete ICE."Dok su žene trebale biti odvedene, Maritza je rekla Cindy "Gracias! Gracias!"Cindy je u naručje primila ženu koja jecala u toplom zagrljaju.– Pronaći ćemo i tvog brata.rekla je Cindy. Ne samo da je bila sestra Cindy Green Crowbar, već je bila i majka dvojice mojih sinova. Natrag na tebe, Bettina!" "Hvala ti na toj važnoj priči, Pat!" rekla je Bettina. Prilično strašan posljednji slučaj prije nego što se prebaciš u šerifov odjel.""Cindy", rekla je Molly, "stvarno misliš da možeš pronaći njezina brata?""Ne."rekla je Cindy."A ne možeš ni ti.

Pa sam rekao Maritzi da je sudac korumpiran, a da progutamo odašiljač kako bismo je mogli pratiti. Gradska i županijska policija sinoć je izvršila rijetku, ali veliku raciju na nekoliko mjesta za prostituciju u pretežno latinoameričkim područjima županije. Teresa je rekla: "Sigurna sam da su čuli za racije i pritajili se . Također želim pohvaliti Intelovu podružnicu za prikupljanje podataka koji su nam bili potrebni, detektive za njihov rad dobivajući informacije od svojih CI-a, te zapovjednika Rossa i yoooo, zapovjednika Troya, što su spasili živote tih žena i trljali lice tog prljavog suca Nancea u svoje balegu." "Da," rekao je načelnik. Molly je rekla "Znači dali ste Maritzi da proguta odašiljač?"Cindy je kimnula."Imao sam veliku atmosferu kad sam čuo da Nance dolazi da optuži žene.