Mršava aplikacija za upoznavanje

Ali stalno je mislio na curu s njezinom nevjerojatnom dugom cigaretom. Uperila je usta prema dolje i otpuhala dim točno kod stola. Podigla je pogled prema drugoj ženi s kojom je razgovarala.

Okrenuo se i natjerao se da malo gleda televiziju da ne bude tako očito, ali se bojao da ne propusti puf. Nacrtala ga je, ne predugo, a zatim ga vratila u ruku i naslonila na koljeno. Njegov je kurac već bio tvrd. Hajde dušo, vrijeme je za dim. Pitanje je što učiniti?Možda je stvarno ljuta. Opet se migoljila u stolici, gurnula glavu unatrag i nasmijala se pokazujući dobar broj bijelih zuba mršava aplikacija za upoznavanje.
Vratio se sljedećih nekoliko noći u nadi da će naletjeti na njih, ali nažalost, to se nije dogodilo.. Dvije žene nastavile su razgovarati i smijati se.

Vrtila se zadnjicom u stolici. Rekla je zakolutajući očima. Mahnuo je rukom i odmaknuo dio dima s lica i pomalo je nestajao, kad nije bila tu da mu stalno puše. Nije želio da upravitelj restorana vidi mrlje od sperme na prednjem dijelu njegovih hlača.
Chris ju je promatrao kako se izbija i raspršuje."Vau. Gusti dim dima napravio je dahnuo je za zrakom i to mu je peklo oči. Prokletstvo, pomislio je. Chris je zurio u lijepi oblačić dima.