Stranica za online upoznavanje u Patni

Probudio sam se ove subote ujutro osjećajući se pomalo dosadno i jako napaljeno. Odgajani od emocionalno nasilnih gubitnika u udomiteljstvu. Nema šanse.

Upoznao sam i njegovu ženu, mršavu plavu kurvu po imenu Myra. To bi moglo poboljšati kvalitetu vašeg života. Za sve postoji prvi put. Oh, dobro. On je velik i visok, crvenokosi bijelac koji je igrao za Nacionalnu nogometnu ligu. Prijatelji me zovu DJ Smith.

Samo tako, raširio sam Janiceine guzice širom otvorenih obraza i pritisnuo kurac uz njezina stražnja vrata. Jebao sam tu kuju tako često da je postala ovisna o crnom kurac. Važne stvari poput završetka fakulteta, zarađivanja više novca i samousavršavanja. Imao sam više novca nego što sam znao što ću s njim i nisam ga namjeravao sve otpuhati. Imam važne stvari za obaviti.. Bilo je dobro stranica za online upoznavanje u Patni. Ne znam zašto pametni, pristojni i inače sposobni muškarci imaju naviku ženiti se lijepim kurvama koje žele samo svoj novac pronaći ću web stranicu za ljubavne sastanke.
Brzim udarcem ušao sam. Ne samo moj, također. Nije bio jako bistar, ali je bio dovoljno pametan da natjera kurvu da potpiše predbračni brak. Budi najbolji podli SOB što mogu biti.Činite drugim pojedincima stvari zbog kojih bi i sam đavao pocrvenio. Nisam išao na velike zabave. Zacvilila je.zaurlala sam sretno.