Kontakt broj zoosk stranice za upoznavanje

Dao je neke ljubazne, umirujuće komentare i obećao da će se uskoro vratiti.

Dok Becky nije bila moja Domme ili Gospodarica, oslovljavao bih je s "Madam" ili "Madam Becky".7. Moje ime je Joe, a moja supruga od 16 godina je Becky.

Vodili smo ljubav prvi put nakon mjesec dana, ali čak i tada su se naše ljubazne geste činile praznim. Keith se nasmiješio i započeo našu raspravu s nekoliko pitanja. Svaka daljnja aktivnost bi udovoljila vašim željama.

Za vrijeme dok je bio ovdje, posjedovao me je i moja jedina funkcija u životu bila je ugoditi mu.2. Osjećao sam da propadam dok sam pokušavao vratiti raspravu na manje uznemirujući put."I ti si se tijekom toga uzbudio?"nastavila je kao da nije čula moj zadnji komentar. Pogledala sam Becky koja je kimnula, a ja sam odgovorila: "Da", za oboje. Ali, budi siguran, idem da nađem drugog muškarca koji će me zadovoljiti u krevetu, bez obzira da li si tu da gledaš ili ne!"Glas joj je bio miran, čvrst i leden.

Koristila sam ove sobe za razgovor kako bih istražila svoje interese i otkrila da me privlači kao pokorni partner u D/s vezi. Naravno, ja bih kontrolirao aktivnosti i one ne bi bile potpuno iste kao što je on čavrljao, ali biste oboje bolje razumjeli vlastite motivacije i želje. Prije godinu dana konačno smo postali otvoreni jedno s drugim o našem sve lošijem braku. Nepoštivanje bilo kojeg od ovih pravila rezultiralo bi kaznom kontakt broj zoosk stranice za upoznavanje. Ja bih ga uključio na načine koji odgovaraju njegovoj pokornoj prirodi i seksualnim željama", odgovorio je.
Također mislim da oboje imate želju isprobati različite seksualne aktivnosti, ali niste spremni poduzeti odgovornost za te odluke. Također je ukazivalo na to da je imala sklonost mijenjanju obje uloge i da nije bila zainteresirana za SM aktivnosti.

Bila je opsjednuta čistoćom i naša je kuća uvijek bila besprijekorna. Ako mi javiš u kojem gradu/državi živiš, vidjet ću ima li nekoga u blizini i neka ti se ta osoba javi.[sub_guyJoe] Moram razmisliti o tome i razgovarati sa svojom ženom. Nije iznenađujuće da sam pokazao visok stupanj podložnosti, ali na dnu ljestvice nisam pokazao malo ili nimalo interesa ili uzbuđenja za sado-mazohističke aktivnosti.
Prije nego što je to shvatila, ljubili su se i pipali u zatvorenom uredu, a nakon toga je osjetila dah. Tip s kojim sam čavrljala ne zna ništa o tebi, pa je samo izmislio i ja sam krenula," slabašno sam odgovorila. Kad sam osjetio da sam spreman koliko i ikada biti, delikatno sam iznio tu ideju u krevetu nakon što smo već počeli više razgovarati o tome kako bismo mogli popraviti svoj seksualni život i brak.