Internetsko mjesto za upoznavanje u SAD-u

Ostao sam tamo neko vrijeme dok nisam dopustio da mi ruke ponovno krenu prema gore. Mora da su u nekom trenutku izašle iz njezinog vrha jer ono što mi je postalo najdraže bradavice su ponovno pozdravljale.
Moram ići."S tim smo prekinuli vezu. Njegov kurac je bio tako savršen i debeo. Sad ću ih kupiti."Chelsea je zamahnula desnom nogom preko mene tako da je sada opsjedala moje krilo i počela tražiti na svom telefonu. Grudi samo poskakuju pri svakom koraku. Bila je tu moja mala sestra koja je skakutala niz stepenice s još jednom od svojih malih spavaćica. Bit će krcato ljudima. Moj palac je tu pravio krugove, povremeno trljajući stidne dlake kad sam im dopustio da ode više ulijevo. Poslala sam poruku Ryanu rekavši da se zezam. Zašto sam se pobrinuo da progutam svaki djelić toga nije bilo jasno, ali jesam. Nisam očekivao da će me Blake popušiti, a kamoli da me tako dobro siše.Činilo se da i on istinski uživa internetsko mjesto za upoznavanje u SAD-u. Možda bih samo mogao... Promrmljao sam: "D-da. Moralo je biti samo iz kontakta u blizini njegovog kuraca. Kimnula sam i Dean je otišao gore.
Trgovali smo brojevima i od tada šaljemo poruke kontakt broj zoosk stranice za upoznavanje. Oni će biti iskreni prema tebi , ali na način pun ljubavi. Ali prije nego što se povukla, nježno sam je uhvatio za bradu, "Budite oprezni" i nježno joj poljubio usne. Imala sam jednu bradavicu u ustima, držala sam se za život dok je moja sestra jahala moj kurac dok nije vrisnula. Moraš naučiti što voliš i pobrinuti se da imaš dobar okus.""Dobar je okus? Zar sve žene nemaju isti okus?"Sve je ovo postajalo previše."Da i ne. Ako kažu ne, odbacit ću ovo."Nisam to želio učiniti i biti odbijen."Ne, neće. Sve sam im rekao.
Chelsea je više stenjala i počela pomicati bokove. Chelsea je izjavila da je na putu kući. Isti kurac o koji sam se stalno trljala rukom kad sam masirala ispod Deanovih bokserica.Činilo se da prokleta stvar raste svake sekunde. Danas imamo spoj. Slina mi se nakupila u ustima i curila niz bradu, ali nije me bilo briga."Siši...sisi...jače!"Njegovi su potisaki postali malo nepravilni nekoliko sekundi prije nego što je topla sperma eksplodirala u moja usta. Što gledaš?"Rekla je, naslonivši se na moja prsa. Odlučio sam dati sve od sebe i posegnuti za njegovim jajima. Poljubio sam je samo jedanput.
Pogledala sam dolje, igrajući se noktima. Vratila sam se sisanju.