Kako se promijeniti iz veze u vezu

Oko podneva sam udario u svoj grad na sjeveru. Odjednom su se vrata naglo otvorila, a Anna je stajala, izgledajući prekrasno, iako je plakala."Vinny.
Evo mog vjenčanog dara."Yoshimoto mi je dodao omotnicu."Ti si sjajan tip Vinny. Odmah."Riješio sam se svog BMW-a otkako sam zadnji put bio na sjeveru. Uvijek se oblačim da impresioniram. Žena je mislila da sam ja taj silovatelj.

Stoga sam odlučio da je držanje blizu istine pobjednik.– Radim kao generalni direktor u klubu mog ujaka Joea.rekao sam, misleći da će to biti prihvaćeno bez komentara."Ja, uh, u osnovi se nosim s svakodnevnim vođenjem kluba, računima, narudžbama, zalihama. Bio sam svjestan da će se to najvjerojatnije pojaviti, ali nisam mogao smisliti dobar izgovor da se izvučem iz toga. Nasmiješila sam se."Prokletstvo, moram ići u trgovinu po namirnice.""Slušaj, Vinny, želiš li večeras doći na večeru? Čak te i ne poznajemo, a ti si naš susjed.""O, ne, hvala. Ne?U redu onda. Velika je šteta. Živjela sam s njim od svoje 3 godine do 26. Ja i Anna smo se tek vjenčali. Rezervirao sam nam stol u najskupljem restoranu u gradu.

Nema veze s mojim životom. Nosila je crnu haljinu koja se zaustavljala oko 8 inča ispod njezinih bokova. Ne mogu se sjetiti kada sam zadnji put vidio vagu, ali sam sretan takav kakav jesam. Ne vidim kako je to bio obiteljski posao;nismo imali obitelji osim jedno drugog.
To je isto razmišljanje kao i naše. Stoga sam ga trajno izbacio iz pogona kako se promijeniti iz veze u vezu. Osjećao sam miris cimeta. Posegnuo je u kabinu i okrenuo ključ.
Nisam tašta, samo znam u čemu dobro izgledam, a u čemu ne. Odanost. Nikada nisam mogao stvarno spavati, tako da ima smisla. Ali zaprljam ruke, u svakoj prilici. htio sam se raspitati, ali onda sam shvatio da me uopće nije briga.
Ovo je bilo moje utočište.