Aplikacija za upoznavanje uvala

Za nekoliko trenutaka ona je glasno zastenjala i napucala dupe, gurnuvši svoju macu uz moje lice i došla je, njezina pička je pulsirala oko mojih prstiju. Dok je Vickie stajala ispred mene nakon što me jahala dok nije došla, polako je širila svoj stav, klizeći mi bliže dok nisam mogao gurnuti lice među njezine noge. Neko vrijeme kružeći okom, zatim sam zatvorila usne na nju, stisnuvši je između njih. Polako, unatoč mom guranjem prema njoj, moj se kurac smanjio i iskliznuo iz nje. Mogla sam ga upotrijebiti da se uštinem za usne i spriječim orgazam koji se gradio. Nastavili smo s mojim licem gurnutim između njezinih nogu neko vrijeme, sve dok se nije odmaknula i zatim prešla do stola, istog stola za kojim sam kleknuo za nju te večeri. Ruke su mi počele drhtati dok sam računao da sam se zabio u nju, sve bliže i bliže.

Tek tada smo oboje maknuli repove, otišli do kupaonice i zajedno skliznuli pod tuš, gdje sam joj oprao kosu i tijelo, a onda je to isto učinila za mene, rekavši mi da sam najbolji u njenoj štali. Znao sam da je spremna za moj kurac, ali opet, držao sam se pod kontrolom, koncentrirajući se na to da joj ugodim. Osjećao sam kako njezina topla, mokra maca klizi preko svakog centimetra mog penis, uzimajući me koliko god sam mogao. Kurac mi je pulsirao, želio sam ući u nju, ali sam zadržao kontrolu, premještajući pozornost na njezin klitoris, prebacujući jezikom preko osjetljive kvrge.
Stidne su joj dlake bile vlažne i osjećao sam njezin miris pri svakom dahu. Došao sam tada, ubacujući svoju spermu duboko u njezinu mokru macu u vrućem, tekućem prskanju za prskanjem.

Potrajao je trenutak, ali polako mi se otvorila i ja sam joj utikao u guzicu i pažljivo joj ispravio rep. Kretali smo se kao pastuh i kobila, ja sam se uzdigao na stražnje noge dok je ona čvrsto držala svoj položaj protiv napada mog penis. Gurnuvši dva prsta u nju, provlačio sam ih unutra i van, osjećajući kako postaje sve vlažnija i vlažnija. Zatim sam gurnuo jezik između njezinih usana i pronašao njezin klitoris. Nakon što sam je osušio, a zatim se osušio, oboje smo krenuli u krevet, gdje se ona popela između plahti bacivši mi jastuk. Nagnuvši se bliže, radio sam jezikom oko komadića u ustima i njime prešao preko njezinih usana.
Popevši se na stol, postavila se na ruke i koljena, a zatim migoljila guzicom s jedne strane na drugu. Usporivši svoje potiske, još jednom sam se zabio duboko u nju, a zatim stegnuo ruke na njezinim bokovima, držeći se čvrsto pritisnutog uz njezino dupe dok je njezin rep visio između nas, škakljajući me po trbuhu i jajima. Ostala je mirna dok sam izvlačio prste iz nje, a zatim je šapnula: "Sad me uzmi kao pastuha."Ustao sam i jednom rukom uhvatio njezine bokove dok sam vodio kurac prema njoj, zamahujući njime naprijed-natrag kako bih joj pomaknuo rep s puta dok nisam pronašao mokri otvor. Kad sam joj se približio, rekla je: "U kupaonici, imam još jedan rep. Bilo je teško s uzdom i ugrizom, ali uspio sam uvući jezik u njezinu macu i okusiti je aplikacija za upoznavanje uvala. Kleknuo sam i još jednom gurnuo lice prema gore između njezinih nogu, puštajući da mi nos i usta klize uz njezine usne."Skini pojas", rekla je bez daha, "želim te divljeg i slobodnog."Pažljivo skidajući pojas i ugriz, masirao sam čeljust dok sam je bacao u stranu. Idi stavi malo maziva na njega i donesi ga ovamo."Kad sam se vratio, znao sam točno što želi i prišao sam joj iza leđa i nježno zabio čep koji drži rep u njezin maleni otvor. Uhvativši oba njezina boka rukama, povukao sam se i onda opet snažno zabio kurac u nju. Onda sam to čuo, zastenjala je: "Uđi u mene, molim te, uđi u mene."Oslobođen sada da u potpunosti uživam u njezinom tijelu, pustio sam ga, gurajući svoj penis duboko iznova i iznova, osjećajući kako električni užitak galopira uzduž moje osovine i ispunjava mi jaja. Njezino dupe se potreslo od udarca, a moja su se jaja udarila o njezine usne gypsy rose blanchard fotografija web stranice za upoznavanje.

Tijela su se uvijek iznova šamarala. Mešući jastuk, sklupčala sam se na podu pokraj kreveta i ubrzo smo oboje zaspali..