Puni hookup kampovi u blizini Montereya

Svi ljudi su bili zbrinuti."Što sam učinio?"pitala se naglas Alana Dantas, vrativši se u svoj ljudski oblik na kraju pokolja. Bilo je prekasno da iskusnija vampirica odbaci svog suputnika i ljubavnika. Samo još jedna sparna noć u gradu Jubi, glavnom gradu Južnog Sudana. Razmažena i bogata mlada žena iz grada Kaira u Egiptu, Alia nikada nije napustila svoju domovinu prije ovog poslovnog puta sa suprugom Ismailom i to se pokazalo. Znali su da će ih drugi loviti i napustili su grad Juba...
Kako to radiš?Pokušavate li napisati najgoru priču ikad?. Nekoliko trenutaka kasnije, Khadija je konačno ušutkala Aliju prije nego što je okončala Nadine. Alana Dantas je dahnula kad joj je krv ušla u pore.

Alana je ispustila moćan urlik i bacila se na smrtnike, vođena eonima grabežljive žudnje za krvlju puni hookup kampovi u blizini Montereya. Noć je počela lijepo.
"Oh", rekla je Alana Dantas, dok joj je krv prskala po licu. Alana se obrušila na ljude, ne mareći jesu li muškarci ili žene, Afrikanci ili Arapi. Njemu je palo da je umiri... Bez transformacije, afrička vampirka ušla je u ljude. Dosta je Nemrtvih na svijetu...

Khadija nije planirala tako brzo napustiti grad Jubu, ali život je pun iznenađenja, čak i za Nemrtve koji piju krv. Visoka, zaobljena i lijepa, tamnokosa i smeđka brazilska djevojka pretvorila se u nešto čisto monstruozno. Iako su vampiri blagoslovljeni nadljudskom snagom i nevjerojatnom brzinom, zajedno s pet puta većom izdržljivošću od normalnog ljudskog bića, oni su imali svoje granice.
Vampiri smatraju ljudsku krv apsolutno ukusnom... Policija grada Jube poslala je službenike u bar, a stigla su i hitna pomoć.Šef policije nije znao što bi s prizorom klanja i pokolja.
Lovci su posvuda, a ti posvećeni muškarci i žene brinu se da se rasa vampira drži pod kontrolom. Nemrtvi više ne stižu nekažnjeno klati ljude... Otkrivši svoje očnjake i kandže, ali inače zadržavši ljudski oblik, Hatidža je skinula Ismaila. Bila je to krv arapskog tjelohranitelja kojeg je visoki, nespretni južnosudanski pokrovitelj udario šakom u lice. Dvije crne vampirice otišle su u noć. Khadija Hassan i njezin ljubavnik Alana Dantas, visoka, smeđa koža, oblina i apsolutno ljupka, novopečeni vampir afro-brazilskog porijekla, bili su vani u potrazi za zabavom. Supruga je s druge strane imala oštar jezik... "Što je učinjeno, učinjeno je, moramo otići", rekla je Hatidža odlučno, a uzela je Alanu Dantas za ruku i izvela je iz bara. Mlađi vampiri poput Alane Dantas nemaju samokontrolu koju posjeduju iskusni vampiri poput Khadije Hassan, i šteta je... "Slušaj, junice, gledaj svoja posla", rekla je Alia, a čuvši te riječi, Afrikanka, lokalna cura Nadine, zastala je od šoka. "Gospodine, gospođo, nisam mogla ne čuti da vam se naš pošteni Grad Juba ne sviđa", rekla je privlačna tamnoputa žena koja je pila za šankom. Uptown Café and Lounge bio je jedan od najboljih barova u gradu Juba, a usputno i jedan od Khadijinih omiljenih pojila.“Ismaile, ne mogu vjerovati da si me dovukao ovamo sa svim tim divljacima”, rekla je visoka, privlačna arapska dama, bijesno gledajući svog muža. Alanova koža poprimila je tamnoplavu nijansu, a krzno joj je raslo po cijelom tijelu. Mještani, ponosni, tamnoputi ljudi, nisu podnosili nepoštovanje u vlastitoj domovini. Ranije su Khadija Hassan i njezin ljubavnik i štićenica Alana Dantas ušli u to s određenim bogatim arapskim parom i njihovim dobro naoružanim tjelohraniteljima.