Dobre uvode na stranice za upoznavanje

Odgovori mi!"zapovjedio sam dobre uvode na stranice za upoznavanje. Mislio sam da će Fred do sada imati zdrave usne na tvom kitu.
Dok sam okretao kvaku da otvorim vrata, pustio je kaput da padne na pod. Držao me na uzici.

Treće, želim ovo učiniti večeras tako da ćeš morati pronaći neku ispriku svojoj ženi." "Tišina, drolja." odbrusila sam. Fred je ispružio ruke i okrenuo se prvo ulijevo, zatim udesno, a zatim okolo u malom hodniku. Kurac mu je bio napola pun i pulsirao.
Ostavila sam Ernieja i Freda same u dnevnoj sobi dok je Fred sjedio pored Ernieja i počeo ga milovati po prsima."Molim te, nećeš požaliti Ernie! Obožavam sisati kurac i kladim se da je tvoj id lijep, veliki, ukusan, zar ne?"Nisam mogao vjerovati kako se Fred lako počeo ponašati kao kurva!Kad sam se vratio u dnevnu sobu, Fred je trljao Erniejevo međunožje i ljubio ga u vrat i stenjao: "Ernie, tvoj kurac je tako lijep, tako velik i tvrd! Molim te, dopusti mi da te popušim, molim te...! "Ernie!uzviknula sam dok sam namigivala."Još si odjeven. Ti ćeš ući tamo i nabaciti mu se kao kurva kakva jesi! Molit ćeš ga da pusti da mu popušiš kurac, razumiješ li?""Da, gospodaru, ako je to ono što želiš od svoje kurve!"Odvela sam Freda u svoju dnevnu sobu s povodcem i predstavila ga svom susjedu Ernieju.

Ernie je bio toliko uzbuđen da je izdržao samo jednu minutu, možda i manje!Fred ga je osušio, a zatim mu se zahvalio kao dobra mala drolja."U redu, Ernie, vrijeme je da ideš!"naglo sam najavio."Ne, nemaš. Posegnula sam za jednom od njegovih sisa koja je virila iz čašica obloženih čipkom i uštinula je."Oh! Gospodaru, molim te, ne štipaj tako jako! Nagrizat ćeš mi sise!""Šuti kurvo! Slušaj pažljivo, ne želim se ponavljati. Pregača mu je bila od bijele čipke i jedva je pokrivala njegov "paket". Ne bih se iznenadio da u trgovini za kućne ljubimce možete pronaći baš pravu stvar. Rekao sam mu da se samo voliš oblačiti kao jeftina drolja i pušiti kurac, zar ne? "Fred je pogledao ravno u Ernieja i rekao: "Tako je! Ja sam jeftina kurva za svog gospodara Sama. Ernie je bio prosječan, ali način na koji je držao Fredovu glavu i pojebao Freda u usta učinio je Freda jako sretnim.

"Možeš i hoćeš.Što me prije skineš, prije možeš početi sa svojim 'projektom'." Fred je odradio svoj uobičajeni sjajan posao isisavajući me, ali djelovao je rastrojeno. Ako želiš da ti se dodijele daljnje privilegije, morat ćeš ih zaslužiti. Mislim da je francuska sobarica tako klišej, ali ipak prikladna. Osjećao sam se kao Fred! Molim te, nastavi pisati. Sišao na prljavo, kurvast osjećaj. Ernie se složio pa je igra krenula!"Ernie, ovo je kurva drolja o kojoj sam ti pričao.""Fred, ovo je moj susjed, Ernie.