što kupiti momku s kojim izlaziš za njegov rođendan

Donovana i vratio se u kuću.
Donovan. Nastavili smo se ljubiti, a on se počeo igrati mojom bradavicom kroz lagani materijal mog topića.“Drži se”, rekla sam i navukla gornji dio preko glave, otkrivajući svoje obilne grudi."To bi trebalo olakšati."Nasmiješio se, počeo mi ljubiti vrat, a onda se njegov poljubac spustio niže.
Mješavina sperme i pre-sperme iscurila je iz njegovog penis na moju macu, a kad je protrljao natečeni vrh uz moje ružičaste vanjske usne, bila sam u raju. Kad su se vrata zatvorila, strastveno me poljubio i odveo u spavaću sobu. Donovana."Jebi ga blesavo", rekla je moja sestra Joanne.

Omotala sam noge oko njegovog tijela privlačeći me bliže njemu kako bih mogla uživati ​​u cijeloj dužini njegovog penisa u svojoj čvrstoj mački. Posegnula sam i izvukla njegov potpuno uspravan član. Izvukao je pa opet gurnuo, svaki put ulazio malo dalje.

Dvadeset minuta kasnije stigli smo u njegov stan, nije mogao dovoljno brzo otvoriti vrata. Brzo sam popio svoju votku i kolu, nadajući se da će mi to dati malo holandske hrabrosti.“Poželi mi sreću”, rekla sam i s tim otišla do šanka. Pričali smo satima, a alkohol je potekao. Poljubio me, isprva polako, ali onda je njegov jezik bio u mojim ustima. Bože, bio je velik, i imala sam problema da ga u potpunosti uvučem što kupiti momku s kojim izlaziš za njegov rođendan.
Njegova su usta pronašla moju desnu bradavicu i bila sam u raju;Posegnula sam za njegovim trapericama, raskopčala mu remen i otvorila mu letvicu. Polako je prešao palcem preko mog nabijenog klitorisa, dok me je u isto vrijeme dodirivao prstima. Bradavice su mi bile tvrde, a on ih je stiskao i trzao, šaljući oštre navale električne radosti mojim tijelom."Vodi ljubav sa mnom", šapnula sam, "Vrati me u svoj stan."Otišao sam da kažem prijateljima da sam izvukao dr. Potpuno sam otvorio noge i čekao ga.

Promatrala sam njegove oči dok sam se budila, njegov pogled nije skrenuo s mojih drskih sisa. Gurnuo sam ga unatrag na krevet, a njegov masivni penis bio je u potpunosti prikazan.